Tiszta szoba, rendes ház - hotel sante 3*,hévíz.

Magyarország Hévíz Hotel Sante

Ott-tartózkodás ideje: 2011. máj. 10.  - 2011. máj. 12. (2 nap)

2 hozzászólás I 2 696 látogató olvasta. Rögzítve: 2011. máj. 16. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar pestilokista Beszámolója

Cimkék: hévíz  hotel  santé    wellness 

Hotel Sante értékelése
pestilokista értékelése:

4.4

Az értékelések összesen:

4.4

Eddig 1 utazó értékelte.

Bár már sokszor voltunk Hévízen, de valahogy -miután családi dolgunk révén jövet-menet útba esik - mindig újra belelépünk a "csapdába". Csapdát írok, mert ezalatt a kb. 10 tartózkodásunk alatt még nem sikerült egy jót ennünk a helyi és környékbeli vendéglőkben - most sem - és valljuk be, a szállodákban is mindig voltak kisebb -nagyobb gondjaink, amelyekről itt az ongón leírt írásaimból is olvashattok.
Most végre nem télen, hanem gyönyörű, napsütéses tavaszban jöttünk és egy olyan szállást fogtunk ki, amit jó szívvel ajánlok mindenkinek!
Hotel Santé, 3*, nem egy csoda, de tiszta, szép, kulturált, csendes,korrekt. Kell ennél több? Van egy egyszerű szauna is ( benne az árban ) egy napos, hangulatos pezsgőfürdő. Normális reggeli, sok 4*-os hely megirigyelhetné a kínálatot, bár nem töltik utána az asztalt, de azért jól lakunk. Friss péksütemények, bő választék, egyedül a narancs(?)juice a szó szerint nevetséges, a gyümölcstartalma kb. az 5 és 10 % között lehet.
Sarokszobát kaptunk, hatalmas helykínálat, hűtő, kényelmes ágy, nem nyikorog, nem süpped, reggel nem fáj a hátad. Szép fürdőszoba, széf, fürdőköpeny, egyszóval ez rendben van. Hangulatos a hall, működik az új lift, a hotel mellett szép, tiszta játszótér. ( ez egyébként nem hozzájuk tartozik.)A portások normálisan, kedvesen viselkednek és a hotel árai is abszolút rendben vannak Hévízhez képest. ( 18 ezer / éj, 2 felnőtt és 1 gyermek részére.)
Maga a tófürdő is bejön most, végre nem fázunk és ifjúkori orosztudásom is előjön, annyi itt a pa ruszki.
Olyan 30-32 fok lehet a víz, így hogy tűz a nap, kellemes érzés.
Másnap átugrottunk Kehidakustányba, nincs messze talán 10 km. Itt is fürdőztünk egyet, a kinti rész tetszett, a benti kevésbé. Kint szép, fás, bokros minden.
De a hévízi éttermek - botrány. Aki evett már itt jót írjon, esküszöm ha legközelebb arra megyek kipróbálom!
pestilokista kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
6 (2 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
pestilokista - 2011.05.20. 14:32

szia!hiszed nem hiszed, ott kajáltunk az első este! a harcsa halászlé ( 1800 -ért) híg volt, a hortobágyi palacsinta vicc kategóriája. 2 felnőtt 1 gyerek 10.000 ft ezért itt pesten jóval jobbakat eszek. a cigányzene (ma már : a roma népi kultúra hangszeres előadása )nem zavart, a németek fülébe bökdösték a vonót!

marimama - 2011.05.19. 13:54

Igaz, már két éve múlt, hogy utoljára Hévízen vacsoráztunk, de figyelmedbe ajánlom a Helikon és Tavirózsa utcák kereszteződésében működő "Magyar csárda"-t.Finoman főztek, kedvesek voltak a felszolgálók.Sajnos minden alkalommal dugig volt az étterem, ezért a frissen készült ételekre - nem túl hosszan, de mégis - várni kellett. Jó időben az általam nem kedvelt népi zeneszolgáltatás is kiküszöbölhető a teraszon.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
könyv A medál titka - könyvajánló
Korábban már találkozhattatok az blog hasábjain könyvajánlókkal, most ezt a listát szeretném...
látnivaló A Balaton északi kapuja
Felsőörs, Veszprém felől érkezve a Balaton északi partjának egyik kapuja. A völgyekkel szabdalt...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina