Hotel Diamant**** Szigetköz

Magyarország Dunakiliti Szigetköz Wellness Hotel ****

Ott-tartózkodás ideje: 2011. jún. 14.  - 2011. jún. 18. (4 nap)

1 hozzászólás I 2 444 látogató olvasta. Rögzítve: 2011. júl. 05. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar farkaslaci Beszámolója
farkaslaci értékelése:

2.2

Az értékelések összesen:

3.2

Eddig 7 utazó értékelte.

Feleségemmel egy hetet szerettünk volna eltölteni eme szállodában, hogy megismerjük a Szigetköz világát és a szomszédos országok határ közeli városait. Már februárban lefoglaltuk a szállást, szerencsére azon előre gondolkodó kiscsalád vagyunk, akik már tudják hónapokkal előrre, hogy hova szeretnénk menni. :). A szállást 2011.06-14 - 2011.06.18 -ig foglaltuk le, természetesen a borsos előleggel egyetemben. Végre elérkezett az indulás előtti nap. Kedvesem még felnézett az internetre, hogy összeszedjen pár program lehetőséget, így feltévedt a szálloda oldalára is, hátha tudnak valamit ott is ajánlani. Ekkor ért minket az első meglepetés. Az oldalon fel volt tűntetve, hogy a szálloda wellness része nem a külső medencével együtt nem üzemel. Kicsit naivan hozzáállva, azért elmondom, hogy a pozitív gondolkodás jellemzi a gondolkodásunkat, nem gondoltunk a legrosszabbra, így azt gondoltuk, hogy hátha csak kint maradhatott az oldalon. Hiszen tudjuk, hogy némely weboldal elég ritkán frissül. Hozzá kell tennem azért sem gyanakodtunk, mert telefonszámtól kezdve, email cím minden le volt adva arra az esetre, ha bármi történik elérnek minket, de se email, se telefon nem érkezett.
A nagy meglepetés akkor ért minket, amikor a szállodába leérve megláttuk azt, hogy az udvar teljesen szét van túrva, a kinti medence, mely a nyugalmat, a kikapcsolódást, a felfrissülést adta volna a nagy melegben teljesen lebombázott állapotban találtuk. Megkérdeztük a recepciós hölgyet, hogy akkor ez, így most hogyan?
Miért nem kaptunk visszajelzést telefonon, emailben, legalább annyi tájékoztatással, hogy szíves elnézésüket kérjük, de a szállodában tervezett átalakítás folyik és e miatt nem tudjuk fogadni önöket, vagy szolgáltak volna valamilyen alternatívával. Erre azt a választ kaptuk, hogy a vezetőség nem engedte nekik, hogy tájékoztassák a vendégeket, utána, meg jött az, hogy a weboldalukon fent volt! Amely lássuk be eléggé passzívabb hozzáállás, és köszönő viszonyban sincs a személyes felkereséssel.
Sajnálom, hogy ilyet kell mondanom, de ez igazán „Magyarisztán” , bezzeg az előleg az kellett, de szolgáltatást már nem kapunk.
Ugyanakkor meg is értem valahol, hogy csak most tudják felújítani a szálloda eme részeit, de mi kikapcsolódni, pihenni mentünk, és nem a port szívni és a dübörgő teherautók, betonkeverők zaját hallgatni, főleg úgy, hogy azon a héten nagyon meleg is volt, és jó lett volna a kinti medencében kortyolni a hideg sört, vagy a koktélokat, de így erről is tett a szálloda, hogy ne az ő bevételeiket növeltük.
Sajnos csalódás volt ebből a szemszögből a szálloda, ahová nem hiszem, hogy visszatérnénk valaha és ismerőseinknek sem fogjuk ajánlani, mert elvesztette a bizalmunkat. Hogy némi pozitívumot is csempésszek az írásomba, a Sári csárda ezzel szemben a környék legjobb étterme, mindenkinek csak javasolni tudom.
Értékeld az élménybeszámolót!
7 (3 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
gyongyos - 2011.07.11. 15:20

Nem értem, hogy egy ilyen jellegű felújítást miért kell egy nyári hónapban csinálni. A turizmusban vannak "holt időszakok", mikor úgyis kevés a szállóvendég, talán ésszerűbb akkor elvégezni ezeket a munkálatokat. Mindenesetre a szálloda vezetőségének kötelesége lett volna értesíteni az ez időszakra érkező vendégeit az alábbi két ajánlattal: aki felvállalja az építkezés zaját ill. hogy a melegben nem tud fürödni annak olcsóbban adja a szobát. Vagy felajánl egy másik időszakot, amikor üzemel a medence.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
Szent_Márton Szent Márton-napi Országos Nagyvásár
2016. november 5-6-án rendezik meg a Szent Márton napi Országos Nagyvásárt Szombathelyen, a Vasi...
Harrer Érmes csokicsodák Sopronból
Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális...

Magyar  Română  Slovenčina