Prima Life Sknaes

Tunézia Monastir

Ott-tartózkodás ideje: 2010. júl. 03.  - 2010. júl. 14. (11 nap)

1 hozzászólás I 1 920 látogató olvasta. Rögzítve: 2011. júl. 18. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar kolosk Beszámolója
A szálloda messze nem 4*, sőt. Nagy csalódás volt számunkra az első repülős nyaralás. A szálloda élőben nagyon távolt állt a Kartago Utazási iroda képeitől. Felújított szálloda helyett lepukkant részben kaptunk szobát. Ha a takarítólánynak nem adtunk borravalót, aktor a szobánkban nem volt rend, és a légkondi fűtésre volt állítva.
A tengerpart kszos, építési törmelékes volt. Szinte sosem láttuk volna, hogy valaki összeszedi a cigicsikkeket, egyéb szemetet. A víz kellemes volt, bár először egy sitt "ágyon" kell átjutni, hogy az ember beérjen a vízbe.
Sajnos az ételek nagyon rosszak volta, ami megmaradt reggeliről, estére azt szolgálták fel, csak új köntöst tettek mellé. Nincs elegendő evőeszköz, tányér, még asztal sem annyi vendégre a szállodában. Ha kiszemelsz egy pincért magadnak, akkor kell adni borravalót, és másnap már lesz asztalod, amin evőeszköz is van. Sajnos az alkalmazottak, a pincérek, recepciósok nagyon pénzéhesek. Megértem valamilyen szinten őket, hogy ők tartják el a családot, keveset keresnek, de úgy gondolom, annyi pénzt adtam ki az utazásra, hogy inkább a szálloda alkalmazottainak kell értem lenniük, nem pedig nekem értük.
Összességében nagy csalódás volt a tunéziai nyaralás.Tunéziába ha a egyszer visszamegyünk, biztos nem a Prima Life Skanes, és tuti biztos, hogy nem a Kartagóval. Írtunk egy panaszlevelet, véleményt az említett utazási irodának, aki szinte kikérte, hogy miért ilyen hangon, és egyáltalán, hogy gondoljuk, hogy panaszkodunk. Sajnálom őket, hiszen ők vannak értem....No comment. Azóta minden ismerősünket lebeszéljük a velük való utazásról.
Értékeld az élménybeszámolót!
1 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
kanita - 2011.10.26. 13:19

Én csak cáfolni tudom a leírtakat. Mi szintén a Prima Life Skanes Hotelban voltunk, szintén a Kartago Utazási irodával és nagyon-nagyon jó volt minden. A szálloda hangulata nagyon jó, személyzet is kedves, a Kartago idegenvezetői pedig a legjobbak!Valóban nem európai szintű a szálloda rangsorolása, de szerintem nem ettől függ a nyaralás. Ha valaki jól akarja érezni magát, akkor jól is érzi. Először voltunk Tunéziába és biztosan visszamegyünk jövőre is.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina