A valóság - Sun Resort

Montenegró Hercegnovi Hunguest Hotel Sun Resort

Ott-tartózkodás ideje: 2011. júl. 01.  - 2011. júl. 10. (9 nap)

2 hozzászólás I 5 804 látogató olvasta. Rögzítve: 2011. szept. 03. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar pestilokista Beszámolója

Cimkék: Hunguest Hotels  Montenegro  Sun Resort  tengerpart 

pestilokista értékelése:

2.8

Az értékelések összesen:

3.7

Eddig 2 utazó értékelte.

Montenegro-i utazásunk bevezető mondataiban szeretném eldönteni, a több fórumon előforduló „merre is utazzak?” vitát. Nos, mi reggel 6-kor voltunk a letenyei határállomáson Horvátország irányába és délután 14h-kor, 1000 km megtétele után becsekkoltunk a szállodába. 100 km kivételével végig autópályán utaztunk, 140-es tempóban, 5-6000 Ft volt az autópálya díj. Visszafelé – Mostar és Sarajevo megtekintése miatt – Bosnián át jöttünk. Rövidebb 150 km-rel, de sokkal lassabb, sokkal „drágább” (rendőrök, 20 Eur), és sokkal balesetveszélyesebb! Csak azoknak ajánlom, akikkel nem utazik gyerek.
Tehát a szálloda északi irányból könnyen megtalálható, ki van táblázva, a bejáratnál alibi őr, mindenki szabadon ki- be mászkálhat, és ezt meg is teszik. Viszont a parkolóház nagy áldás. A porta megboldogult törökországi látogatásainkat idézi, elég messze van az európai 4 csillagos standard-től. A szállodában 3-4 magyarul beszélő dolgozó, akik segítőkésznek mondhatóak. Van is dolguk, mert rengetegen reklamálnak. Mi bungallót foglaltunk, kosz, büdös és kb. 40 fok fogad a szobában bennünket. A klíma nem működik, mint ahogyan a kapott másik csereszobában sem. A padlószőnyeg úgy néz ki, mint ha hetek óta nem pórszívózták volna, foltos, kopott.
Miután már februárban lefoglaltuk a szállodát, ezért elvártuk volna, hogy egy normális minőségű bungallót kapunk. A Hunguest a bungallók esetében egyszerűen hazudik, köze nincs a 4 csillaghoz. Mint ahogyan a második naptól megkapott Primorka épületben lévő szobánk is csak súrolta az elfogadhatót. Itt a wc nézett ki borzalmasan, nem volt erkély és a villaépületekhez képes jóval kisebb volt a hely. Félpanziós ellátásban voltunk, a kajával igyekeztek, de senki ne várjon csodát! Az úszómedence elmegy, egyébként a komplexum általánosságban elhanyagolt és „semminek nincs gazdája” benyomást keltette. A rajzon csalnak a saját tengerparti szakasszal, kisebb mint a térképen és sokszor szemetes. De egész Montenegro-ban fájdalmasan szembesülsz azzal, hogy ez sokkal inkább a Balkán, mint pl. Horvátország. Fejlődnek, ez kétségtelen, de ennyi szemetet már rég láttam. A híres Jazz strandon a vízben koton, intimbetét, és wc papír úszkál. A part koszos, elhanyagolt. Kell ennél több? Pedig szép helyeik lennének, Budva és Kotor (nekem már csak Cattaro), bárhol elmehetne az Adrián. Az áraik normálisak, kb. olyan magyar színvonal. Visszatérve a szállodára, a gyermek medencében nem működött a vízforgató, a saját tengerparti részen a zuhanyból hiába vártál édes vízre, semmi nem jött, viszont 220 voltos vezetékek lógtak belőle szabadon! A wellness részleg fele sem működött, többen reklamáltak miatta. Olvastam erről a szállodáról pozitív leírást, de az biztosan nem ebben az időszakban keletkezett, itt most rengeteg volt a gond.
Értékeld az élménybeszámolót!
10 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
szigetigabo - 2012.02.26. 20:47

Köszi, akkor más úticélt keresünk. Gabó

szigetigabo - 2012.02.26. 20:46


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!
Magyar  Română  Slovenčina