Valaki csípjen meg...
Fortaleza
Hotel Oasis Atlantico Praia das Fontes Ott-tartózkodás ideje: 2004. ápr. 20. - 2004. máj. 02. (12 nap)
Beszámolója
Cimkék: brazília fortaleza oasisatlantico

4.6
Eddig 3 utazó értékelte.

Kis bungallóban laktunk, melyekben egy tágas hálószoba, széf, minibár, tévé, telefon, légkondi volt. Ezenkívül szép, tiszta (!!!) fürdőszoba, nagy előtér, hatalmas kanapé... le a kalappal! Négy csillag és egy +, de szerintem simán öt csillag... már a gyönyörű fekvése miatt is!
Nem voltak szúnyogok, azokat biztosan elpusztították a helyes kis gyíkok. A szállodában mindenfelé szabadon mozogtak. A fürdőszobánktól a napernyő tetejéig mindenhová eljutottak, ahová csak kedvük tartotta! :)
A negatívum, hogy a hotel messze van Fortalezától: minimum 80 km-re! Taxival és szervezett városnézéssel persze ezt a nehézséget könnyen jelentéktelennek tekinti az ember... :)

- 2008.02.03. 11:32
Szia Henci05. Mi is februárban voltunk ott és bármikor visszamennénk a párommal. Beberibében egy napos kis vásárlás? Az emberek nagyon barátságosak voltak. MINDENKINEK ajánlom!
- 2007.10.27. 15:02
Szia Tavsan! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az élménybeszámolódra, de egyúttal segítséget is szeretnék kérni tőled. Mi párommal nászútnak néztük ki a szállodát, viszont a tengerpartról semmit nem írnak a katalógusok, csak annyit, hogy lépcsőn lehet megközelíteni. EZ mit jelent? Lépcsőn kell a tengerbe menni, vagy dombon van a szálloda? Lassan mélyülő a tenger? Vannak korallok? Lehet felszíni/érdemes búvárkodni pipával? Nagyon szeretünk pancsolni nekünk fontos a part. Tudnál nekem ezekről bővebben írni? A mailcímem: erzsebetnadas@freemail.hu.Nagyon köszi előre is a segítséget :-) Erzsi
- 2007.06.28. 20:39
Szia Henci! Örülök, hogy Nektek is jól sikerült az ottani nyaralás. :) M i is CSAK ugyanebbe a szállodába mennénk vissza. További szép nyarat, kellemes úti élményeket! :)
- 2007.06.27. 22:54
Szia Tavsan!Mi a barátnőimmel februárban voltunk ugyanott ahol te is.A véleményünk ugyanaz, sőt minekünk még részünk is volt egy-kis helyi karneváli táncikálásban is.( Beberibi-ben sok-sok 1000 ember között) Akármikor visszamennénk.---de csak oda, ugyanabba a szállodába, a full-full-os all inclusive ellátásba.( Oasis Atlantico Praia das Fontes )A legjobb nyaralásunk volt!!!!!!!! Mindenkinek ajánlom
Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

album

Magyar