Boqueria piac - Barcelona

Spanyolország Barcelona

Ott-tartózkodás ideje: 2011. máj. 18.  - 2011. máj. 23. (5 nap)

2 hozzászólás I 7 651 látogató olvasta. Rögzítve: 2011. okt. 18. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Mikeve Beszámolója

Cimkék: barcelona piac gyümölcs tengeri-herkentyű 

A Boqueria piac olyan Barcelonának, mint nekünk Budapesten a Fővám téri Vásárcsarnok. Aki a Ramblán sétál, éspedig mindenki átsétál egyszer, az biztos betéved a piacra is. A látvány mindent felülmúl, a zöldség és gyümölcs standok roskadoznak a színskála összes létező színében pompázó egzotikusabbnál egzotikusabb áruktól, a halaspultoknál többféle kagylóhegyeket, rákokat, halacskákat, tengeri herkentyűket mérnek kilóra. Olyan frissek az áruk, hogy van, aki még mozog is. Előre csomagolt, kis adag kókuszok, vegyes gyümölcstálak, műanyag tálcán, kanállal, a helyben való fogyasztáshoz, italok, frissen facsart gyümölcsökből. Édességek, gumicukrok, fűszerek, vásárfiák minden mennyiségben. Persze az árak ehhez mértek, szóval a legkevésbé sem olcsóak. Pontosan úgy éreztük magunkat, mint a kisgyerek, amikor beszabadul egy játékboltba, csak kapkodtuk a fejünket, erre is, arra is mentünk, nem győztünk betelni a látvánnyal. Persze itt mindig nagy a tömeg, nem egyszerű az előrejutás. Ajánlom mindenkinek, aki a Ramblára téved, az szánjon rá egy kis időt, mert tényleg itthon nem lát ilyet.
Értékeld az élménybeszámolót!
10 (2 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
takacsdr - 2014.03.13. 14:31

A piac tényleg fantasztikus, csak a zsebeitekre vigyázzatok! Én elég óvatos, és gyanakvó ember vagyok, de még így is sikerült 3 metrójegyet lenyúlniuk tőlem. :o)

takacsdr - 2014.03.13. 14:29

A piac tényleg fantasztikus, csak a zsebeitekre vigyázzatok! Én elég óvatos, és gyanakvó ember vagyok, de még így is sikerült 3 metrójegyet lenyúlniuk tőlem. :o)


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina