Országos kéktúra 6. nap

Magyarország

Ott-tartózkodás ideje: 2011. okt. 02.  - 2011. okt. 02. (1 nap)

0 hozzászólás I 1 458 látogató olvasta. Rögzítve: 2011. okt. 18. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rallymax Beszámolója

Cimkék: kéktúra 

Újabb Budapest környéki szakasszal folytattam kéktúrámat. Tegnap teke meccsünk volt Pesten, Így fent maradtam, hogy a mai napomat két keréken töltsem.
Reggel elvonatoztam Piliscsabára, innen folytattam kéktúrámat. Dorog volt a végcél, esetleg ha idő adja kicsit tovább is. Ma is szép kellemes idő fogadott, minden adott volt egy jó túrához. Falut elhagyva máris elkezdett szépen emelkedni az út. Hamarosan egy ösvényen találtam magam, amit szép lassan egy patakocska vett birtokába. Mivel hetek óta nem esett, itt pedig szépen csordogál a víz. Emiatt el is hagytam a rendes nyomvonalat, mivel nem akartam a sárral birkózni. Később megpróbáltam visszatérni, de valahol átsuhantam kéktúra jelzésen, így elbarangoltam kicsit. Nem volt baj mert legalább megtaláltam egy közeli geoládát. Majd a kéktúra útvonalba is vissza tudtam csatlakozni. Klastrompusztánál beszereztem a kéktúra pecsétet, valamint volt itt geoláda is. Megtekintettem a romokat is , majd tekertem tovább. Innen már többnyire lefelé haladtam, egy aszfaltos részen majdnem túl is száguldottam a kéktúra letérőnél. Szép lassan kirajzolódott Dorog látképe is előttem. Az már látszott, ma ez lesz a végállomás, pedig jó lett volna még tekerni kicsit. De hát még estére haza kell érnem, és az még kicsit odébb van. Dorogon is begyűjtöttem egy geoládát, ami kicsit körbe is vitt a városon, valamint fel egy közeli dombra. ahonnan szintén szép kilátás nyílt a városra. Valamint a távolban Esztergom is feltűnt. Letekertem az állomásra, és indulás haza vonattal. Ez egy könnyed kis túra volt.
Mai túrám 18,6 km volt, teljes tekerésem viszont 51,6 km. Eddig megtettem az Országos kéktúra 12,7 %-t (142,8 km), valamint a teljes kéktúrából 10 %-t (254,7 km) teljesítettem.
rallymax kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina