Fedezd fel Pugliát!

Olaszország Casalini La Terrazza del Quadrifoglio***

Ott-tartózkodás ideje: 2011. okt. 04.  - 2011. okt. 11. (7 nap)

1 hozzászólás I 2 726 látogató olvasta. Rögzítve: 2012. jan. 06. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Ostap Beszámolója
Ostap értékelése:

5

Az értékelések összesen:

5

Eddig 1 utazó értékelte.

Máig hálás vagyok annak a kedves ismerősömnek, aki uticélként ajánlotta, mert bevallom, magamtól aligha gondoltam volna arra, hogy az olasz csizma sarkába látogassak. Kocsival rettentő messzi van, aztán mit is lehet ott látni, még egy elsőosztályú focicsapatuk sincs. Aztán jött a teljes pozitív értelemben értendő csalódás; mindent összevetve felejthetetlen volt az egész.
Kezdem azzal, hogy a Bp-Bari-Bp fapados (pink színű) járat egy óra húsz perc alatt járja meg az utat az Adriát átszelve. Ha előre tudsz foglalni vagy egy hónappal, mint mi, kb.15.000.-/fő a komplett jegy ára. Ott aztán átvettük a kis Fiat500-ast, 70.000.- volt egy hétre, full biztosítással,itthonról (Holiday auto-s) intézve, Europcar, azzal nincsenek gondok, fogyasztása jóval 6l alatt, reméljük jól vagy Inci la Finci.
Szállás, 10 pont(ld. kapcsolva), 420EUR volt, reggelivel, top of the top, utolsó este pezsgőt és süteményeket készítettek be, bármit kértünk vagy kérdeztünk, készséggel álltak rendelkezésre, tisztaság, kedvesség, nyáron medencéjük is van. Aztán az áraknál időzve kicsit: mint itthon, autópálya díj nincs, parkoló díjak alig, egyszóval akár olcsónak is nevezhetnénk Pugliát.
850 km partszakasz, ha jól emlékszem 6 millió, többszáz éves olivafa, mint a világörökség része, változatos de inkább sík táj, kőkerítések, homokos vagy sziklás tengerpart, ... később folytatom, igaz feltölteni nem engedte, pedig szépeket írtam még, így byby.
Értékeld az élménybeszámolót!
4.5 (2 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
Marcsi75 - 2012.06.05. 16:02

Várom a további beszámoló!!!!! Erről a területről alig van anyag.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo