Hihetetlen Indonézia

Indonézia Bali-Nusa Dua Hotel Aston Bali

Ott-tartózkodás ideje: 2012. jan. 28.  - 2012. feb. 08. (11 nap)

0 hozzászólás I 1 792 látogató olvasta. Rögzítve: 2012. márc. 21. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar heniko Beszámolója

Cimkék: Aston Bali  Indonézia  Nusa Dua 

Hotel Aston Bali értékelése
heniko még nem értékelte!
Az értékelések összesen:

4.8

Eddig 6 utazó értékelte.

2011 novemberében férjemmel eldöntöttük, hogy eddigi életünkben először, a téli hónapokban elutazunk Bali szigetére. Segítségül a Quaestor utazási irodát választottuk, ahol mindent tökéletesen leszerveztek számunkra, repülőjegy, szállás, transzfer, kirándulások.
Szombat du 16 óra után indultunk repülővel az 5*-os Qatar járattal először DOhába, onnan Szingapúrban volt egy technikai leszálló, onnan tovább Denpasarba. Doha kb 5.5 óra volt, Doha-Szingapúr 9 óra, és SZingapúr-Denpasar 2.5 óra. Fárasztó , hosszú út volt, de megérte, a repülőn maximális odafigyelésben volt részünk, az ételek között bárki megtalálta az ízlésének megfelelőt.
Magyar idő szerint másnap du 14 óra körül szálltunk le Denpasarban. Mikor kijöttünk a reptérről megcsapott minket a forró trópusi párás levegő, tudtuk jó helyen járunk. :) A transzfer várt minket és kb 20 perc után már az Aston Baliban voltunk.
A szállásunk szuper volt, a reggelinél mindenféle Indonéz és Európai étel is fellelhető volt, a szobák tiszták voltak, a személyzet készséges, a szálloda kertje, medencéje csodálatos, a part tiszta, rendezett.

A kirándulások közül a rizsteraszos látogatás, az Anyatemplom látványa volt a legemlékezetesebb, amit sosem felejtünk el. A növényzet gyönyörű méregzöld, festeni sem lehetne szebbet. Az indonézek nagyon kedvesek, szerethetőek, hamar beilleszkedtünk :)
Aki szereti az ázsiai konyhát Indonéziában is ínyére lesznek az ételek. Az ananász és a bali banán nagyon finom, de érdemes megkóstolni a mangostine-t és a kígyógyümölcsöt is.
Magyar nyelvű idegenvezetőt is kaptunk a balinéz Agus személyében, sokat megtudtunk tőle a hétköznapi életről, a balinéz , indonéz emberekről, jó hangulatban teltek a kirándulások.
A Nusa Duán található Bumbu Bali éttermet minden odalátogatónak szívből aljánljuk, mert az ételek frissek, finomak és az egész hangulat valami hihetetlen. :)
Indonézia annyira távol van tőlünk fizikálisan, kultúráját tekintve, vagy akár növény- és állatvilágában , hogy olyan tökéletes kikapcsolódást nyújthat, amiben nekünk még sehol máshol nem volt részünk. Csak bízunk benne, hogy megadatik még az életünkben, hogy újra ott lehessünk, mert ezt az élményt elmesélni nem elég. :) Át kell élni!
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
10 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina