Országos kéktúra 16. nap

Magyarország Kőszeg

Ott-tartózkodás ideje: 2012. máj. 17.  - 2012. máj. 17. (1 nap)

0 hozzászólás I 1 511 látogató olvasta. Rögzítve: 2012. máj. 21. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rallymax Beszámolója
Ma korai indulás várt ránk, mivel Kőszegen folytatjuk kéktúránkat és várásnézésre is akarunk bőven időt szánni.
7-kor már az állomáson voltunk. Az indulások valahogy mindig nehezen mennek, Csabáék teljes nyugalommal szöszmötölnek, hiába mondom mindjárt indul a vonat, a sietség halvány jelét sem látom rajtuk. Végül is lehet igazuk van, mert mindig kiérünk az állomásra.
Ma sajnos én hoztam a hibát, megszokásból leszálltunk Bobán, mindig itt van a csatlakozás. Kivéve ma, miután leszálltunk, nekem rögtön beugrott, hogy Celldömölkig kellett volna menni. Így több mint egy órát itt ücsörögtünk, Csaba addig beállítgatta a bicajokat. Szombathelyen volt még egy szoros átszállásunk. 1 órával később voltunk Kőszegen a tervezettnél, remélem azért belefér az időbe mai túránk Sárvárig.
Kőszeg nagyon szép város, érdemes volt rá időt szánni. A vár, a belváros és környéke igazi csemege volt számomra, fotóztam is bőven. Akárhányszor szétváltunk Editékkel, soha nem voltak a megbeszélt helyen. Magam sem tudom miért megyek én oda mindig időbe. Aztán szépen elhagytuk Kőszeget és toltuk a túrát. Mai napon sem volt komoly szint, már már Alföldi kéktúrának felelt meg. Ma többször is Búzamező keresztezte utunkat, de egy egy traktor nyomon áttudtunk rajta kelni. Igaz második alkalommal elég szűkös nyom volt, Editke bele is dőlt a búzába. A szél ma sem csendesedett a tegnapihoz képest, de megint főleg mögülünk fújt, meg sokat tekertünk erdőbe, ahová nem nagyon tudott befújni. Az a néhány alkalom mikor szemből kaptuk, bőven kibírható volt, igaz egész nap kemény lett volna. Szelestén én még a kastélyhoz is feltekertem. Mai befutónk volt a legsimább, nem kellett igyekeznünk a vonathoz. Pedig ma elég komoly távot nyomtunk a kéktúrából. Ezzel a mai szakasszal összekötöttük az előző két napon tekert szakaszokat. Ma már láttam Editéken, hogy túl vannak az első napi gondokon és tervezgetik, mikor és hol fogják folytatni a kéktúrát.
Mai kéktúrám 55,5 km volt, teljes tekerésem viszont 74,2 km. Eddig megtettem az Országos kéktúra 39 %-t (440,5 km), a teljes kéktúrából 22,7 %-t (574,8 km) teljesítettem.
rallymax kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
Szent_Márton Szent Márton-napi Országos Nagyvásár
2016. november 5-6-án rendezik meg a Szent Márton napi Országos Nagyvásárt Szombathelyen, a Vasi...
Harrer Érmes csokicsodák Sopronból
Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina