Dél-Dunántúli kéktúra 2. nap

Magyarország

Ott-tartózkodás ideje: 2012. aug. 12.  - 2012. aug. 12. (1 nap)

0 hozzászólás I 888 látogató olvasta. Rögzítve: 2013. máj. 06. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rallymax Beszámolója
Zalaegerszegen egy teke versenyen vettem részt, ha már itt járok ráhúzok 2 napot és tolom a kéktúra itteni részét. Versenyt tegnap letudtam, van esélyem tovább jutni, de ez majd 20-n derül csak ki. Ma viszont vonattal át Szombathelyre.
Feltekertem a kilátóhoz, innen folytatom a Dél-Dunántúli túrámat. Ennek még nagyon az elején járok, mindössze, ez a 2. nap. Jákig elég könnyű tekerés volt, mivel aszfalton tekertem végig. A templom környékét bejártam, éppen felújítják ezt a szép épületet. Pecsét és tekerés tovább, innen már terepen. Dimbes dombos volt a táj, igazán nagy emelkedők nem voltak, így nagyon jól haladtam. Sorban jöttek a pecsétek, Egyházasdaróc, Molnaszecsőd, Szarvaskend, Halogy. Mai tervem Halogyig volt, de még bőven van időm a vonatig, így hát mentem tovább. Kondorfa előtti dombokon sajna valahol eltértem a kéktúráról. Ott bóklászhattam a közelébe,de igazán csak Kondorfa előtt találtam rá. Itt volt ahol átvágtam az erdőn, amerre a nyomvonalat sejtettem, de nem túl nagy sikerrel. Itt egy pecsét, aztán aszfalton rövidítettem az utat Őriszentpéterig, hogy biztosan elérjem a vonatot. Ott viszont még volt időm egy ládára, majd irány az állomás. Még jó hogy hagytam időt, mert elég a falun kívül volt az állomás. Vonattal vissza Zalaegerszegre. A derekam fáradt el nagyon, már napom óta cipelem a hátizsákot, ami most elég jól meg is van tömve.
Mai kéktúrám 81 km volt, teljes tekerésem viszont 111,4 km. Eddig megtettem a Dél-Dunántúli kéktúra 18,4 % (103,4 km), a teljes kéktúrából 35,8 %-t (908,4 km) teljesítettem.
rallymax kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina