Magyarország, Nőtincs, Seholsziget élménypark, SzG3

Magyarország Nőtincs

Ott-tartózkodás ideje: 2012. okt. 23.  (1 nap)

0 hozzászólás I 3 974 látogató olvasta. Rögzítve: 2012. nov. 02. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: magyarország nőtincs seholsziget élménypark 

Az egyik utolsó szép őszi napon az unokámmal kiruccantunk Nőtincsre a Seholsziget élményparkba. Ez Nőtincs határában található egy hosszan elnyúló területen. Az egész egy eléggé érdekes stílusban épült, talán az organikus építészetet próbálta utánozni. Nem is lett volna vele nagy baj, ha jó magyar szokás szerint egyes részleteket nem kezelt volna kissé lazán. Konkrétan: az épülete tetőinek zöme sima (palazúzalékos) bitumenes lemezzel voltak fedve, ráadásul az illesztéseket sem hangolták össze, így eléggé siralmas volt a hatás (senki ne nézzen a tetők felé, bár lehet, hogy ez csak engem zavart, de hát valahogy az építészet az egyik szakmám). A másik: a sátortábor sátrainak ablakai polikarbonátból vannak kialakítva, ezek is nagyon kirínak az egyéb anyagok sorából (ez is elég snassz volt). Szerencsére ezek a dolgok Lilit nem nagyon befolyásolták, hanem élvezte a park adta lehetőségeket. Nagyon tetszett neki a játszótér, sokáig volt az állatsimogatóban is, össze vissza rohangált a sátortábor gyalogos hídjain és a végén egy jót lovagolt a lovardában (itt is lehetett volna szervezettebb a dolog: a lovaglásra megváltott jegyek nem voltak sorszámozva, maradjunk annyiban, hogy ezekkel kapcsolatban folyamatosan volt némi keveredés. A lovagláshoz használt bukósisakokat is az egyik csoport lenyúlta, pedig egyszerre csak egyre volt szükség, a Liliének összesen egy jutott. Mennyivel egyszerűbb lett volna a számok alapján hívni a lovagolni vágyó gyerekeket, valamint egy kicsit nagyobb figyelmet fordítani a bukósisakok forgalmazására is.
Nekem az volt a legfelemelőbb az egészben, hogy Lili kinyilatkoztatta: nagyon szeretem az állatokat! Igazából ez számított. Az egész élményparkot végignézve alapvetően erdei iskolaszerű működése a legnormálisabb állapota, egyéni látogatók azért szerintem némi hiányérzéssel távozhatnak (egyszer azért el lehet látogatni ide, főleg jó időben).
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo