Csehország, Teplické Skály, SzG3

Csehország Teplice nad Metuji

Ott-tartózkodás ideje: 2007. aug. 06.  (1 nap)

0 hozzászólás I 3 519 látogató olvasta. Rögzítve: 2013. jan. 04. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: Csehország Teplické Skály szikla 

Szász Svájcnak Cseh Svájc a párja, ugyanígy az Adrąpach-i szikláknak a Teplické sziklák a párja. Annyira, hogy gyakorlatilag azonos sziklacsoport két bejárattal. Teplice nad Metuji községig kell elenni, majd onnan egy rövid úton be kell menni a parkolóig (mi itt laktunk az Orlík szállodában, ami érdekes, mert az egy szép kastély neve a Vltava partján, úgy 200 km-re innen). Szerintem ez vadregényesebb mint a másik sziklacsoport, nagyobbak a szintkülönbségek, tele van lépcsőkkel, létrákkal. Tulajdonképpen ez szintén egy természeti csoda, meg kell nézni, mert leírni nem nagyon lehet (javasolt túra: Cseh Paradicsom, Óriás hegység, Adrąpach-Teplické Skály (sziklák), legalább 7-8 nap).
Még egy érdekesség: a szálloda 2 főre reggelivel, fürdőszobás szobával 1000 KCS volt (ez kb 11.000.-Ft). Mostanában, ahogy írtam, többször voltunk Szegeden, néha meg is kellett szállni ott. Reggeli nélkül 10.000 Ft volt (olyan fürdőszobával, amiben nem nagyon fürödtünk meg és már három szállást végigpróbáltunk). Reggelivel és idegenforgalmi adóval 12.500 Ft/nap. Ha a két szállás minőségét, szolgáltatásait, egyéb értékeit összehasonlítjuk, akkor ha a cseh szállást 10 pontnak vesszük, akkor a szegedi szállások max. 2 pontot érnek. Akkor hová megyek szívesebben kirándulni? Szerintem kitalálhatjátok!
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo