Magyarország, Szeged, a Vadaspark, SzG3

Magyarország Szeged

Ott-tartózkodás ideje: 2010. máj. 07.  (1 nap)

0 hozzászólás I 3 264 látogató olvasta. Rögzítve: 2013. jan. 08. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: magyarország szeged vadaspark 

Szegedről szólva még egy helyről nem írtam, ez a Vadaspark. Ennek persze az egyik oka az volt, hogy 2010-ben, amikor ott voltam, még csak nagyon a kezdetén tartottak a fejlesztéssel. Ez a miatt volt, hogy ez a vadaspark a legfiatalabb állatkert Mo-n, és ez akkor még meg is látszott rajta. Igazából csak a bejárat és annak környéke volt teljesen európai színvonalú. Maga a terület akkor még igencsak egy erdőhöz hasonlított néhány kifutóval. Igaz, a leendő fejlesztések alapjai már akkor látszottak, a TV-ből is értesültem sok dologról, hogy elkészült. Nekem az alap koncepcióból főleg az tetszett, hogy a vadasparkhoz tartoznak az ún. Sancer tavak, ezek közül az egyik mellé egy madárlest is építettek. A közforgalomtól elzárt tavakon nagyon szépen megfigyelhetőek a vízi madarak (egy tó teljesen el van zárva, hogy a madarak nyugodtan ellehessenek ott). Itt láttam először fehér kengurut, valamint itt készült az egyik kedvenc fotóm, a támadóállásban lévő sasról.
Szerintem mostanra már elérte a vadaspark azt az állapotot, hogy ne csak az erdőt, hanem a szó szerinti vadasparkot is láthassa az ember.
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo