Ausztria, Muggendorf - Myrafälle, SzG3

Ausztria Muggendorf

Ott-tartózkodás ideje: 2010. ápr. 02.  (1 nap)

0 hozzászólás I 5 582 látogató olvasta. Rögzítve: 2013. feb. 07. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: Ausztria Muggendorf Myrafälle vízesés

Ha valahol a Schneeberg környékén vagyunk, akkor ha van időnk, látogassuk meg ezt a vízesést. Kb 1 óra alatt alaposan meg lehet nézni, mert a megközelíthetősége nagyon jó, 3 parkoló is van a vízesés alatt. Ha ez a sok parkoló tényleg azt jelenti, hogy főidényben ennyi ember nyüzsög itt, akkor a legjobbnak tavasszal tartanám a látogatást itt, mert akkor a hóolvadás miatt bővízű a vízesés és nagyon sok ember nem nyüzsöghet a járdákon (mint főidényben). Egyébként a felső oldal felől is be lehet jönni a vízesésekhez, de nem tudom, hogy ott hogyan lehet a parkolást megoldani. Főidényben belépti díj is van. Nekem összesen egy kifogásom volt, szerintem a vízesés nagyságához képest túlságosan telerakták utakkal, hidakkal, zavarba ejtően sok. Ettől a vízesés még szép, megnézhető. Innen már nincs messze a Steinwandklamm és Atz, ahol igen szép kirándulásokat lehet tenni.
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata