Ausztria, Feistritz-Ilz, Schloß Feistritz, SzG3

Ausztria Ilz

Ott-tartózkodás ideje: 2013. feb. 08.  (1 nap)

0 hozzászólás I 3 334 látogató olvasta. Rögzítve: 2013. feb. 11. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: ausztria feistritz ilz kastély 

Ez szintén egy olyan kastély, amit egyenlőre nem érdemes meglátogatni. Maga az idejutás is eléggé nehézkes volt, mert az úton semmiféle jelzést nem találtam, hogy hol kellene lekanyarodni róla, a fák meg eléggé eltakarták. Na azért nagy nehezen meglett. Az rögtön látszott, hogy nagy élet nincs itt, mivel életnek semmi nyoma nem volt, még tiltó tábla sem, hogy magánterület és be ne merjem tenni a lábamat Ezen felbátorodva elkezdtem körbejárni a kastélyt, ekkor egy ember (szerintem olyan gondnok féle) kijött egy ajtón és megkérdezte, hogy mit csinálok itt. Arra, hogy fényképezni szeretnék, csak annyit mondott, hogy jó, többet nem is láttam. A legnagyobb meglepetés akkor ért, amikor visszamentem a kapuhoz és próbaképpen megpróbáltam kinyitni azt és sikerült. Ezen felbátorodva bementem az udvarra is és igazából ekkor lehetett látni, hogy mekkora is a kastély. Itt már némi életnek láttam a nyomát, mivel több helyen papucsok voltak letéve, de csak ennyi.
Annyit sikerült az interneten megtudnom erről a kastélyról, hogy a legöregebb része a Lőportorony (ez a képeken a legmagasabb és legsötétebb torony), a XII. századból eredeztethető. Az egyéb internetes fordítások olyan zavarosak, hogy abból semmit nem lehet kihámozni, az egyszer biztos, hogy volt Feistritz nevű tulajdonosa is.
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo