Dél-Dunántúli kéktúra 4. nap

Magyarország

Ott-tartózkodás ideje: 2013. máj. 19.  - 2013. máj. 19. (1 nap)

0 hozzászólás I 1 589 látogató olvasta. Rögzítve: 2013. jún. 26. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rallymax Beszámolója
Mai napon egy hosszabb túra veszi kezdetét, amit már mind hárman vártunk. Jó magam, Editke és Csaba vágunk neki egy közel 1 hetes túrának. Én ma délelőtt érkeztem le Zalaegerszegre. A bicikli túrát úgy szerveztem, hogy egybe esik a teke csapat világbajnoksággal, amit itt Zalaegerszegen rendeznek. Szállásra gyorsan eltekertem, aztán be is ültem a férfi válogatott meccsére. Közben Editkéék is megérkeztek, szokás szerint éppen csak időre. A kocsinál átöltöztem, mert cuccaim ők hozták. Tekerés ki az állomásra, ahol 12.55-s vonattal le Őriszentpéterre. Innen még egy 15 km várt ránk aszfalton Magyarszombatfáig. Persze már Őriszentpéteren rossz irányba indultunk le, ez csak azért volt kellemetlen, mert egy 2 km-s dombon jöttünk le, na ezt vissza kellett tekerni. Nekem eddig van meg a túra, ezért innen folytatjuk.
Pecsét és indulás már a túra nyomvonalán. Persze itt is rögtön dombbal kezdtünk, feltekertünk egy kilátóhoz, amire tilos felmenni. Nyitva volt az ajtaja de idő hiányában hanyagoltuk. Ezután kellemes tekerés várt a dimbes-dombos tájon, kis falvakon át. Az idő is nagyon kellemes volt, jó kis kezdő nap ez. Geoládát is megtaláltam párat. Egyedül Pusztaszentpéteren nem lett meg a kéktúra pecsét. Mivel én itt ládát kerestem, Editkéék meg tovább mentek, telefonon félre is értettem, azt hittem a pecsét helyét magyarázzák és kerestem egy darabig. Rossz volt térerő, ebből fakadt a szerencsétlenkedésem. Aztán csak feladtam,csináltam fotót egy sírnál, nem ideális de ez van. Tekertem Editék után, Csödén pecsételtünk, valószínű ez is meg fog felelni. Itt már nagyon rosszul álltunk idővel, igyekeznünk kellett. Zalalövőn a szőlőskerteknél jöttünk le, egy rendőrjárőrt kérdeztük mennyire van állomás. 2 perccel a vonat előtt értünk az állomásra. Tavaly is így kezdtük a túránkat, éppen elértük a vonatot. Igaz itt azért csak 20 kilométer kellett volna tekerni a szállásig, ha nem érjük el.
Mai kéktúránk 39,2 km volt, teljes tekerésem viszont 85 km. Eddig megtettem a Dél-Dunántúli kéktúra 31 % (173,8 km), a teljes kéktúrából 41,7 %-t (1057,2 km) teljesítettem.
rallymax kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo