Alföldi kéktúra 7. nap

Magyarország

Ott-tartózkodás ideje: 2013. júl. 31.  - 2013. júl. 31. (1 nap)

0 hozzászólás I 750 látogató olvasta. Rögzítve: 2017. feb. 05. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rallymax Beszámolója
Ma szintén Vésztőn kezdünk. Igaz Csabáék Szeghalomig kocsival jöttek le, a nap végén innen mennek haza.Reggel indulás előtt még a házigazda segítségével lemostuk a bringákat, mert eléggé le voltak harcolva. Láncok már keményen recsegtek.

Nehezen indult a tekerés, tegnapi nap nem múlt el nyomtalanul. Ma ellenkező irányba mentünk. Hamar eljutottunk Csolt monostorig. Ahol megvártuk a nyitást (10:00) és szét is néztünk. Ezzel eldöntöttük, hogy csak a 3:44-s vonatot érjük el. De kár lett volna kihagyni, ha már itt jártunk. Meg valahogy most minden jól esett ami nem biciklin ülés volt. Mindenki a hátsóját fájlalta. Miután innen tovább mentünk a Vidra tanya felé, elkezdődött mai mellé futásunk. A nagy semmibe nem akart meglenni a Vidra tanya, egy teljesen más tanyára találtunk rá. De ott legalább kaptunk új irányt. Jól körbe tekertünk egy napraforgó táblát. Még a kaland előtt Editke okoskodott, hogy többször letérünk az útról. Hagytam neki most lehetőséget, de kóválygás lett belőle. De mellette szóljon én is erre jöttem volna. Valahol nagyon mellé néztünk valamit, kék jel meg szinte alig vagy sehol. Aztán vagy 10 km plusz után meglett a Vidra tanya is. Ahol meg is kajáltunk, ha már ez egy étterem. Meg eldöntöttük nem erőltetjük a mai napot. A gáton még szépen eltekertünk Körösladányig, nyomtunk egy utolsó pecsétet az állomáson. Mondhatnánk ennyi volt, de mivel itt sokára van vonat áttekertünk Szeghalomra (10 km). Ők kocsiba én meg vonatra ültem. Itt ért véget a 3 napos túránk.

Mai kéktúránk 28,5 km lett, teljes tekerésem viszont 53,9 km. Eddig megtettem az Alföldi kéktúra 51,2 % (432,7 km), a teljes kéktúrából 53,7 %-t (1362,6 km) teljesítettem. Így már mindhárom túrában túl vagyok a féltávon.
rallymax kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina