Magyarország, Eger, SzG3

Magyarország Eger

Ott-tartózkodás ideje: 2014. feb. 27.  (1 nap)

0 hozzászólás I 3 346 látogató olvasta. Rögzítve: 2014. márc. 24. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: bazilika  belváros  Eger  Magyarország  templom  város

Van úgy, hogy néha nem teljesen jönnek össze a dolgok, így volt azzal a nappal is, amikor Egerben voltam. Nem sütött a nap, az egész belváros fel volt túrva, még a vár egy jó része is. Nem igazán lehetett eljutni a belvárosban sehová, főleg nem a központba, a Dobó térre (ez teljesen fel volt túrva). Az internetes források szerint a belváros 24 elemét újítják fel, ami azért meg is látszik, még ha bizonyos elemek már el is készültek. Ezzel együtt egyenlőre használhatatlan az egész. Pedig korábban szerettem ide járni. A feleségem a gyes alatt itt végezte el a leánykori nevén Ho Si Minh Tanárképző főiskolának nevezett helyen a biológia felsős képzést. Általában elkísértem (így autóval tudtunk menni és nem kellett ott aludni, meg Újpest a 3-as felől nagyon jól elérhető volt). Az oktatás alatt bejártam a várost és nagyon kellemes emlékeim voltak róla. Talán majd ha egyszer elkészül, ismét elugrok ide.
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata