Magyarország, Sárbogárd, SzG3

Magyarország Sárbogárd

Ott-tartózkodás ideje: 2014. máj. 23.  (1 nap)

0 hozzászólás I 2 757 látogató olvasta. Rögzítve: 2014. júl. 04. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: Magyarország  Sárbogárd 

Ez a hely tipikusan azért került be a beszámolók közé, mert itt voltam. Ezzel nagyjából a pozitívumokat el is mondtam. A Wikipédia szerint közép-Dunántúl legnagyobb alapterületű települése. Ebből az következik, hogy ha nem magasságával jeleskedik, akkor viszonylag lapos épületek nagy területen vannak elhelyezve. A sárváriaktól már előre is elnézést kérek, de a községről nem sok jót lehet elmondani. Az ipar gyakorlatilag megszűnt (pedig pld. a Videoton korábban Sárbogárd legnagyobb ipari létesítménye volt, de megszűnt. A kisebbekről nem is beszélve). Műemlék gyakorlatilag semmi, a Wiki szerint köztéri szobra is kevés van. Viszont szerintem eléggé elrettentő az a megoldás, amit a Millenniumi emlékparkban csináltak: összehordták az összes létező emlék oszlopot, követ, kopjafát egy halomba, a létező legszélesebb stílusban (amik nem mindig a minőséget jelentik), összhatását tekintve egy borzalmas temetőnek tűnik az egész, minden koncepció nélkül (én úgy látom, hogy az volt talán a koncepció, hogy hol van még egy kis hely, akkor tegyünk oda valami ünnepi emlékhelyet, emlékezni való időpontot és eseményt meg majd csak találunk hozzá). Állítólag volt tájháza is (ezekre pedig vadászni szoktam), de az sem működik, állaga leromlott.
Nagyjából ennyi. Viszont a dégi Festetics kastély viszonylag közel van, meg állítólag van egy jó horgásztó is a környéken.
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo