Alföldi kéktúra 11. nap

Magyarország

Ott-tartózkodás ideje: 2014. máj. 07.  - 2014. máj. 07. (1 nap)

0 hozzászólás I 498 látogató olvasta. Rögzítve: 2015. jan. 19. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rallymax Beszámolója
Ma reggel újra Gádorosra vonatoztunk, három napja is itt kezdtük túrázásunkat. Ma csak egy rövidebb szakaszt fogunk letekerni, mivel ez az utolsó napunk, és még haza is kell utaznunk.
Árpádhalomon keresztül Nagymágocs felé tekertünk. Itt megnéztük a kastélyt, igaz csak kívülről, mert nem vagyunk öregek ahhoz, hogy beköltözzünk az itteni öregek otthonába. A kastély kertjében még egy geoládát is megkerestünk. Várt még ránk egy kis földút, aztán Tompaháttól már aszfalton tekertünk. Mivel egy kicsit benéztem a térképet, azt hittem már végig aszfalt lesz, de néhány kilométer után kiderült, hogy volna itt még némi földút is. Ezután már tényleg egyenes út vezetett Mindszentig, miután túléltük a 45. sz. főút egy kilométeres szakaszát. Itt még egy Chopper rajongó telke vitt némi színt az egyhangú tájba. Mindszent vasútállomáson ért véget négy napos Alföldi Kéktúránk.
Visszavonatoztunk Szentesre, vettünk egy gyors fürdőt, összepakoltunk és indultunk is hazafelé.
Mai Kéktúránk 47,3 km lett, teljes tekerésem viszont 66,1 km. Eddig megtettem az Alföldi Kéktúra 75,4 %-t (636,5 km), a teljes Kéktúrából 61,7 %-t (1566,4 km) teljesítettem.
rallymax kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina