Az új kedvenc

Magyarország Sárvár Spirit Hotel Thermal Spa *****

Ott-tartózkodás ideje: 2015. feb. 19.  - 2015. feb. 22. (3 nap)

0 hozzászólás I 1 578 látogató olvasta. Rögzítve: 2015. feb. 25. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Pistus Beszámolója

Cimkék: spirit wellness legjobb sárvár tánc 

Pistus még nem értékelte!
Az értékelések összesen:

4.5

Eddig 23 utazó értékelte.

Már régen tervben volt, hogy kipróbáljuk a szállodát. Tetszettek a képek és a tv reklámok a helyről, az apropót a táncos csomagjuk adta. Ez pedig arról szól, hogy a csomag tartalmaz 4x1,5 óra táncoktatást az osztrák Szombat esti láz győztesének vezetésével, de erről majd a végén.
A hotel a magasabb árfekvésbe sorolható, viszont minden szolgáltatás és a hely színvonala arányban áll az árakkal, azaz magyar pénztárcához mérten magas árhoz egy külföldi minőségű ellátást és helyet kapunk. Szóval utólag a tapasztalatok alapján egyáltalán nem sajnálja az ember a költségeket. A szobánk két ágyas prémium szoba volt, ez a sorban az első, azaz az alap, de teljesen rendben volt, a terasz a belső részre, a tóra nézett.
A wellness hangulata nagyon rendben van, érezni benne a "spiritet", látszik, hogy odafigyeltek minden részletre, nem csak egy szükséges pluszként lett odatéve. Rengeteg pihenőhely van, ahol tényleg lehet pihenni, sok alvó embert láttam. A szauna is szuper, fürdőruha nélküli, de nincs ezzel gond, a szauna lepedőket nagy mennyiségben folyamatosan készítik ki, a szauna előteréből nagyon szép látvány nyílik a tóra.
A gasztronómia a legjobb, amivel találkoztam hazai hotelekben, különleges és finom fogások tényleg nagy választéka volt folyamatosan, és úgy hogy a különlegesség az közérthető, tehát nem kell belemagyarázni hogy mitől jó.
Korábban olvastam, hogy a személyzet nem elég figyelmes, ennek mi nyomát sem láttuk, a takarítónőktől a felszolgálókig mindenki előre köszönt, előzékeny és kedves volt.

Kicsit az az érzésem volt, hogy a párok meghitt együttléte, illetve ennek minden körülménye ideális legyen, kiemelt szempont, ami teljesen rendben van, hiszen a legtöbb helyen így van, csak itt picit jobban vállalják. Csak egy példa: a szobánkban a franciaágy fölött egy női akt kép van, egy cseppet sem ízléstelen vagy tolakodó.

A tánc: Alice és Balázs Ekker tartották az órákat, alapvetően Nekik köszönhető ez a táncos csomag, ajánlom mindenkinek, aki legyen akár kezdő, mint jómagam, vagy már rutinos, tapasztaltabb táncos, igazán jó program. Tanáraink nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, szimpatikus emberek. És valódi sztárok!

Negatívumot nem tapasztaltunk, biztosan megyünk még!!!
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az itthon.blog.hu ajánlásával
Szent_Márton Szent Márton-napi Országos Nagyvásár
2016. november 5-6-án rendezik meg a Szent Márton napi Országos Nagyvásárt Szombathelyen, a Vasi...
Harrer Érmes csokicsodák Sopronból
Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina