Pokol a Paradicsomban

Törökország Alanya Hotel Kleopatra Elite

Ott-tartózkodás ideje: 2007. júl. 01.  - 2007. júl. 12. (11 nap)

4 hozzászólás I 5 440 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. júl. 14. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!

tavsan értékelése:

Az értékelések összesen:

1.9

Eddig 5 utazó értékelte.

Törökországot gyakran nevezik a helyiek és az elégedett turisták földi Paradicsomnak. Minden megvan itt, amit csak kívánhatunk: isteni levegő, mesés tengerpartok, hegyek, barátságos emberek, finom ételek... ám a törökök nem feledkeznek meg a rossz dolgokról sem: azt szokták mondani, hogy Allah Törökországban teremtette meg a Paradicsomot, de odatette mellé Szíriát és Iránt. Meg -tegyük hozzá- Alanyába a Kleopatra Elite Otelt. Én nem tudom, hol szereztek ennek a pokoli helynek három csillagot, de hogy egyet is alig-alig ér, az is biztos! Valaki mondja meg nekem, hogy miért hívják "Kleopatra Elite"-nek? Az első még gondolom, abból jön, hogy a Kleopatra Beach-től pár méterre található. (Hogy nem a királynői luxus jellemzi, az fix!) De hogy mi a búbánatos bagolyszemtől ELIT?! EZ! A szobák koszosak, a falak roskadoznak a penész alatt, a fürdőszobánkban pedig, amellett, hogy rohadt a vécénk, életveszélyes volt közlekedni! A kő nagyon csúszott, és napokig egy rongyot sem adtak, hogy ha már a takarítónak luxus a felmosás, legalább mi megcsináljuk! Tusfürdőt nem kaptunk, sampont is csak egyetlen egyszer. Szappanunk sem volt három napig, aztán úgy lett, hogy elkaptam egy takarítót, és szóltam, hogy ez így nagyon nem lesz jó, és sürgősen adjon valamit. Még kezet sem tudtunk rendesen mosni! A helyi idegenvezetőnek pedig hiába szóltunk, a kb. 40 főnyi magyar csoport le volt ejtve. Nem foglalkozott velünk, csak a markát tartotta volna. De leshette, mert semmit sem kapott!
A személyzet néhány kivétellel iszonyú barátságtalan volt, és csak a pénzt várták mindig. Anyukámmal például ki akartak fizettetni egy ingyenes üdítőt, mire hivattam a főnököt, és csak úgy úsztunk meg egy borsos számlát -jelzem, jogtalan lett volna!-, hogy megijedtek, hogy balhét csapunk. Pechjükre sok magyar volt a környéken.
De egy poharat ki kellett fizetnünk, amit véletlenül leejtettem. A recepciós pasi egy olyan összeget vágott az ercunkba szemrebbenés nélkül, hogy azt hittem, lehidalok! 5 lírát, azaz 750 Ft-nak megfelelő török pénzt kért el egy kis sz@r pohárért! Itthon max. 100 Ft-ot érne! Megáll az ész!
Szóval ezt a szállodát senkinek sem ajánlom. Valóságos pokol volt az ottlétünk, de szerencsére amikor csak tudtunk, elhúztunk onnan kirándulni. Így jutottunk el a mesés Kappadókiába is, de ez már egy másik történet. :)
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
Persepolis - 2008.10.07. 14:53

Még szerencse, hogy a szálloda nem rombolta le előtted magának Törökországnak a nimbuszát. Sajnos, mindenfelé vannak ilyen helyek, még akkor is, ha magában a paradicsomban nyaralunk.

naniki - 2007.10.31. 21:47

én is ugyanebbe a hibába estem és reménykedtem hátha ez csak túlzás.hát nem volt az...:-(

tavsan - 2007.10.28. 23:39

Sajnálom, hogy Ti is rosszul jártatok :(

Alex51 - 2007.09.05. 19:15

Sajnos két nappal késöbb olvastuk ezt a beszámolót mint ahogy az utat megrendeltük és kifizettük, ár elöbb olvastuk volna. Teljesen egyetértünk a hely sz@r és minden igaz ami itt olvasható. hamarosan mehjelenik az én beszámolóm is még több képpel igazolva. Aki teheti messzire kerülje el ezt a helyet.

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album