Ausztria, Schwarzmannshofen gem. Bad Blumau, SzG3

Ausztria Bad Blumau

Ott-tartózkodás ideje: 2013. máj. 01.  (1 nap)

0 hozzászólás I 3 152 látogató olvasta. Rögzítve: 2015. nov. 22. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: ausztria  bad_blumau  erdő  schwarzmannshofen   

Nem tudom, hogy amióta a beszámolómat megírtam Bad Blumauról (a Hundertwasser által tervezett fürdő és szabadidő komplexumról) járt-e valaki arra felé? Eddig erről ("szokatlan módon") semmiféle visszajelzést nem kaptam. Most találtam egy ehhez a helyhez szorosan csatlakozó jó kirándulási lehetőséget.
Ausztriában - mivel teljesen más a település szerkezete mint Mo-nak - sok kisebb település hozzá van csapva egy nagyobb településhez közigazgatásilag. A címben jelzett Schwarzmannshofen is Bad Blumauhoz tartozik, kb 90-en lakják. Itt fedeztem fel, hogy a falu melletti erdőben nagyon szép (halas)tavak vannak. Ezek két úton érhetőek el. Vagy lerakjuk a kocsit a faluban és az erdőn át elgyalogolunk a tavakhoz - természetesen én ezt választottam - vagy a falu után a tavak felé kanyarodva közúton is elérhetjük azokat. A faluból nagyon szép, de jelzetlen út megy a tavak felé. Az a lényeg, hogy olyan úton ne induljunk el, ami a dombok felé megy. A legjobb, ha minden kereszteződésnél a jobbra menő utat választjuk. Legfeljebb bele futunk a tavakat tápláló patakba, de akkor legalább tudjuk, hogy jó irányba mentünk. A tavak körbejárhatóak és nagyon szépek az erdő közepén. Bad Blumau után egy szép és jó félnapos kirándulás tehető itt.
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
További kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!
Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo