Ausztria, Kirchberg bei Mattighofen, Hildegard Naturhaus, SzG3

Ausztria Kirchberg bei Mattinghofen

Ott-tartózkodás ideje: 2016. jún. 02.  (1 nap)

0 hozzászólás I 2 298 látogató olvasta. Rögzítve: 2016. jún. 23. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: Ausztria  Hildegard_Naturhaus  Kirchberg_bei_Mattighofen 

Általában szállásról nem szoktam írni, de ez több szempontból is különleges volt, így most kivételt teszek. Aki ismeri az osztrák (és német) vidéki viszonyokat, az tudja, hogy mindenhol laknak. Ez alatt azt kell érteni, hogy alig van egy határozott falu, a közepétől egyre ritkábban vannak a házak, majd a tényleges tájon elszórt, tanyaszerű házak vannak, gondolom a saját birtokukon. Arról most nem beszélnék, hogy gyakorlatilag minden út (még a legkisebb is) le van aszfaltozva, valószínűleg rájöttek, hogy nem feltétlenül kell az autókat, traktorokat, kombájnokat, stb. a földutakon tönkre tenni. Mondjuk e miatt a GPS eléggé érdekes utakon vitt el az egyik helyről a másikra, de mindig eltalált a célhoz. Térkép alapján egyáltalán nem biztos, hogy elmentem volna arra.
De most térjünk vissza a szálláshoz. Képzeljünk el Magyarországon egy hatalmas házat melléképületekkel (ez még megy) ahol natúr temékekkel, természetgyógyászattal foglalkoznak, hatalmas saját boltja van, ahol csak natúr temékeket lehet kapni (gondolom a legmagasabb minőségben), ahol természetgyógyász kúrákra lehet befizetni (1 napostól a több hetesig), ahol szemináriumokat szerveznek a témában. Ez azért már nehezebben megy! A ház mellett egy kis csoda kert van, ahol a gyógynövényektől a fűszernövényeken keresztül mindent termesztenek, több tó is van benne, kis csepegő vízeséssel. Na ezt azért a magyar tanyavilágba már talán nehezebben tudjuk elképzelni. Itt viszont minden működik (még szobákat is adnak ki, itt voltam én is, a hajszárító is Zepter volt). Ehhez már csak azt kell hozzátennem, hogy a reggeli is kifogástalan volt (40 Euró/egyágyas szoba reggelivel). Ezek szerint ez is megy, ha jó helyen van!
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo