Ausztria, Haag, Salaberg, az Állatkert, SzG3

Ausztria Haag

Ott-tartózkodás ideje: 2016. jún. 02.  (1 nap)

0 hozzászólás I 2 773 látogató olvasta. Rögzítve: 2016. júl. 28. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: állatkert  ausztria  haag  kastély  salaberg 

Mint már korábban írtam, az unokám nagyon szereti az állatokat, viszont csak olyan helyre visszük el Őt, ahol azt látja, hogy az állatok jól érzik magukat. E miatt néztem meg a Haag-i állatkertet, hátha egyszer erre fogunk járni.
Valamelyest hasonlít a herbersteini állatkertre, bár nem olyan látványos. Az állatkert nem Haagban van, hanem az egyik csatolt községben, Salabergben. Könnyű megtalálni, jól ki van táblázva. Az látszik, hogy az állatok jól érzik magukat, hatalmas kifutók vannak, amelyeket az állatok igényeinek megfelelően építettek ki, pld a zergéknek hatalmas mennyiségű sziklát hoztak a kifutójukba. Igazából én úgy látom, hogy alapvetően a vizes élőhelyek bemutatására létesült az állatkert, mindenfelé patakok, tavak találhatóak. Igazán egzotikus állatok nincsenek, teve, flamingó, stb, van. Viszont rengeteg vízi madár van itt. Igazából nem túl látványos a park, de összeségében azért mégis ajánlható, egyrészt nagy, így egy jó nagyot lehet sétálni benne és szépek a tavak, a patakok is (plusz a madarak). A legnagyobb tóban még pecázni is lehet (de csak az ottani felszereléssel és a halat vissza kell dobni!). Az állatkert mellet egy látványos kastély található, "szokás" szerint nem látogatható, magántulajdonban van, Nagy valószínűséggel eredetileg a kastély vadasparkja lehetett, ezt fejlesztették állatkertté.
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo