Alpesi Király Kör 1. nap VIDEÓ

Németország

Ott-tartózkodás ideje: 2016. szept. 12.  - 2016. szept. 16. (4 nap)

3 hozzászólás I 623 látogató olvasta. Rögzítve: 2017. feb. 12. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar tantras Beszámolója

Cimkék: AKK1 

Még a Katrinon kezdődött. A 3 napos, káprázatos 300 kilométer gurulás emlékei mélyen belém égve bizsergették minden idegpályámat, mégis… Elbambulva a Dachstein jeges hósipkája felé ÉNY-i irányba, új túra bontakozott ki agyamban röpke pillanatok alatt… A kocka el volt vetve!Nagy fába vágtuk fejszénket (Bandi eljött velem), hiszen ilyet még nem csináltunk. Hasonlót számolatlan, de hogy napokig visszük a motyót A-ból B-be, majd C-be és még D-be is…? Na ilyet nem! Igaz, „házat” (sátor, hálózsák, kemping gáz…) nem cipeltünk. Érdekességképpen egy adat: kispárnát vittem azért magammal!

Modern időkben 21. századi Don Quijoték voltunk azzal együtt, hogy bizony saját erőből hajtott, modern 1 nyomvonalas gépcsodákkal vágtunk neki a nem mindennapi kalandoknak, kihívásoknak.

Mert a kihívásokból volt elég, nem tudom tagadni. Attól már csak a látványból volt több, igaz ezért jöttünk pont ezen szegletére a világnak. Na, de rántsuk le a fátylat a titokról!

Aztán, hogy mik ezek a titkok?

Máshol, ahol szebben szaglik a virág bizony rátalálhatsz:)

http://www.demtantras.hu/2016/12/19/2016-nagy-alpesi-kiraly-kor
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
tantras - 2017.02.12. 21:58

Én is köszönöm a kedves szavakat. Igazán meg vagyok hatódva:) A megemlítésért nem jár köszönet. Mondhatnám, hogy mindennapos, de nem szeretném, ha elbíznád magad. Főnököm szokta mondani, hogy lehet még azért fejlődni! Mondjuk Bandit meghívhatod 1fél, 1 sörre, vele úgyis többször találkozol! ui: Az a tavalyi svájcból menekülés... na az érdekel piszkosul!!!

cobranco - 2017.02.11. 15:25

Jó kis túra!Kedvenc helyem egyike a Kőnigsee,97,03,06-ban is érintettük,de egyszer sem sikerült felülről megnézni,most igen.Grat!Külön köszönöm a megemlítést :)

cobranco - 2017.02.11. 15:24


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina