Olasz meló 1. nap

Olaszország Vicenza

Ott-tartózkodás ideje: 2017. okt. 08.  - 2017. okt. 08. (1 nap)

0 hozzászólás I 388 látogató olvasta. Rögzítve: 2018. ápr. 11. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rallymax Beszámolója
Hét körül keltem, az Olasz meló túrám első napjára. Tegnap fejeztem be az Alpokon át túrámat, Verona-ban. Most megy egy vonat, de azt már esélytelen, hogy elérjem. Marad a 9 óra utáni. A túra nevéhez természetesen a film adta az ötletet, aminek átvettem a címét. De igazán jól passzol ide.

Vonattal Veronába. Itt még volt egy kis városi bringázás. Belefutottam egy kézi hajtású kerékpárok versenyébe. Néztem kicsit őket, majd eltekertem az amfiteátrumhoz. Felújítás alatt, próbáltam valamennyire lefotózni. De jött egy ürge, hogy már túl vagyok a kerítésen, menjek ki. Csak egy fotó mondtam, de hajthatatlan volt. Persze még elment kerítésért, hogy elkerítse azt is ahová bementem, addig megcsináltam a fotóimat. Aztán elindultam Vicenza felé, először csak megérzés szerint választottam irányt. Mai célom Lerino, vagy talán kicsit tovább, bár eleve 60km innen, ami mindig többre sikeredik. Találtam egy kavicsos utat, ami jó irányba visz. Amiből később aszfaltozott kerékpárút lett. Volt itt egy Pantani feliratű tábla, de nem tudtam megfejteni mi lehet. Ez a jó kis út bő 10km után véget ért. Innen már be be vitt az út a falvakba, elég szögletesen haladtam. Egy idő után csak felmentem a forgalmasabb útra, ahol szerencsére elég széles, közel 1 méteres rész volt még a vonalon túl. Ez csak Vicenza előtt pár km-rel szűkült be, ezen gyorsan túlestem. Mire Vicenzába értem el is fáradtam kicsit. Benne volt hogy elkerülöm a várost, de szerencsére nem így lett. Szép kis város volt, a központ vasárnap délután fullon volt. Le is kellett szállnom, annyian voltak, még valami régiség vásár is volt. Kicsit bámészkodtam én is, persze közben araszoltam át a városon. Fotót nem vittem túlzásba, nap sem állt jól, sokan is voltak, gépen is rossz így szétperegve. Innen már csak egy jó 10 km várt rám Lerino-ig. Ezt már kis utakon tekertem le. Elég jó időben végeztem. Még nyugodtam tekerhetnék egy jó 15 km-t, de azt hiszem mára ennyi elég volt, meg pont itt vagyok a kocsinál.

Ma itt maradok ebben a parkolóban, ahol tegnap is aludtam, teljesen jó lesz. Tervezgettem a holnapi napot, mert igazából 5 nap volt tervben max, de lehet holnap még tekerek kicsit. De Velence már kilőve, mert térképen több mint 60km, talán úgy Padova-ig van esélyem. Alszok egyet és majd reggel meglátom. Így is lett.
rallymax kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
10 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina