Olasz meló 5. nap

Olaszország Milano Marittima

Ott-tartózkodás ideje: 2018. ápr. 18.  - 2018. ápr. 18. (1 nap)

0 hozzászólás I 275 látogató olvasta. Rögzítve: 2019. márc. 26. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rallymax Beszámolója
Reggel kényelmes kelés, már este éreztem, hogy a mai nap áldozatául esik a tegnapi napnak. Most öt napra jöttem, de úgy hogy akár hat is lehet belőle. Így akkor már nagyon valószínű, hogy hatnapos lesz a túra. Gabriella már fel volt, mire én ébredeztem. Reggel kicsit elbeszélgettünk. Kiderült, hogy a menyasszonyához jött ide ki, aki már nincs meg, viszont ő itt ragadt Olaszországban.

Neki is van bringája, így ma délelőttre egy közös bringázást iktattunk be. Elvitt megmutatta a munkahelyét, egy kis kávézóban pincér. Itt meg is reggeliztünk, a vendége voltam. A városban kerekeztünk egy jó 10km-t, megmutatta az állomást is, hová kell majd jönnöm. Igaz miután vissza mentünk a cuccomért, újra elkísért az állomásig. Ez nem egy kapkodós nap, olyan 1 óra körüli vonatot értem el. Ezzel vissza Ravenna-ba.

Kis utakon sikerült tekernem távol a forgalomtól. Classe állomása mellett találtam egy kis gőzöst kiállítva. Keskeny nyomtávú volt, szépen rendbe volt téve, sőt a környéke is. Ott nem tudtam leülni, de kicsit odébb már találtam egy jó kis padot, ahol ücsörögtem kicsit és kajáltam is. Gabriella említette, hogy itt az erdőn keresztül lehet tekerni Cervia felé. Meg is találtam az utat, vagyis remélem, hogy azt. Úgy is volt erdőn át vezetett, de volt itt minden, kis mocsaras rész, sok madár. Néha már úgy éreztem ezen az úton nem jutok el Cerviába, még egy kis teknőssel is összefutottam. Folyóparton számomra érdekes halász házikók, előtte a nagy halászhálóval. Aztán csak kezdett jó felé haladni az út. Igaz én ma nem voltam a toppon, ahogy az várható volt. Ülni nem volt már sehogy sem jó a bringán. A szép környék sem feledtette velem a tegnapi menetemet. Visszaértem Cerviaba, vagyis Milani.Marittima-ba. Szívem szerint tekertem volna tovább, de csak feladtam a mai napot. Valamivel túl jutottam a 30 km-n, de a mai napban ennyi volt.

Mivel itt az autóm, ez így kényelmes is. Bicajt betettem a kocsiba, még becsengettem Gabriellához. De csak a lakótársa volt otthon. Így kocsiba pattantam és előre vittem az autót. Ha már tekeréssel nem haladtam ma, legalább annyi hasznom legyen, hogy kocsi már Pesaro-ban legyen. Több bonusz napom már nincs, most már a terv szerint kellene haladnom. Így hogy a kocsi Pesaro-ban van a holnapi napom lesz kényelmesebb. Még Gabriellával reggel felhívattam Polombit Pesaro-ban, akinél ma este aludnék, hogy ha lehet tegyük egy nappal odébb. Jobb az úgy ha két naponta tudok kényelmesen aludni és zuhanyozni. Pesaro-ba érkezve kicsit elkeseredtem, mert elég forgalmas kis város, szűk utcákkal. De aztán a külvárosban találtam egy kiváló parkolót, ahol le is telepedtem. Útközben az állomást is megtaláltam, így reggel nyugodtan ébredhetek. Miután besötétedett én nyugovóra is tértem.
További kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina