Olasz meló 6. nap

Olaszország Pesaro

Ott-tartózkodás ideje: 2018. ápr. 19.  - 2018. ápr. 19. (1 nap)

0 hozzászólás I 443 látogató olvasta. Rögzítve: 2019. máj. 09. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rallymax Beszámolója
Reggel ki az állomásra és vissza vonatoztam Cerviába. Ez így kényelmes is lesz, mert a kocsim már Pesaroban és ma odáig akarok eljutni. Annyi limitem volt, hogy Polombi kérte este 8-nál később ne érkezzek. De elég jó időben neki fogtam a mai napnak.

Kevéssel múlt 8 óra mikor belevágtam a mai tekerésbe. Reggel nem esett jól a kelés, de most már elememben vagyok. Cervia után közel tekertem a parthoz. Már készülődnek a nyári szezonra a strandokon. Szedik össze a partra mosott gyökereket, egyengetik a homokot. Markolókkal és autókkal is hordják ide oda. Tök jó volt ez a szezon előtti hangulat. Több helyen gyűjtöttem homokot flakonba, majd otthon kiteszem a többi közé. Hibátlan volt tekerni ebben a kellemes időben. Ez így ment egészen Riminiig. Innen már a kontinens belseje felé kezdtem tekerni. A nyári közös túránkon Leviékkel hasonlóan a mostanihoz be fogunk tekerni San Marinóba. De úgy gondoltam, nem hagynák ki egy országot a saját túrámból, mert a nyárinak ez napja egy különálló túra lesz a többitől. Egy idő után szépen kezdett emelkedni az út, mert bizony San Marino egy hegyen van ám. Egy négy sávos útra is rákeveredtem, de nem volt gond, mert jó széles leállósávja volt, de ahol tudtam le is hajtottam róla. Persze ott gyorsan megmászhattam egy dombot. Igazából csak belenyalintottam San Marinóba, mert arra ma nincs idő, hogy feltekerjek az óvárosba is. Innen újra a tengerpart felé vettem az irányt, persze itt is a jó kis dimbes-dombos részen sikeredett. Ami persze nem baj, de mivel az első váltóm nem működik - még a télen megszorult - itt volt némi problémám a felfelé tekerésekkel. Igazából azért nem foglalkoztam vele, mert tengerparti tekerésre készültem, ez a kis kaland meg belefér. A tengerpartra érve újra Pesaro felé vettem az irányt. Tudtam vár rám még egy dombos rész a végén, mikor jöttem autóval ezt lecsekkoltam. Pesaro előtt egy 20 km-rel jöhetett is a dombos rész. Mehettem volna a főúton a völgyben, de jó időben voltam, így nyugodtan tekerhettem. Kellemes, szinte forgalom mentes szakasz folt, némi emelkedőkkel fűszerezve. Pesaro előtt már csak egy gurulás várt rám. Nagyon jó időben érkeztem meg, pedig ma átléptem a 100 km-t. Még kitekertem a tengerpartra egy kis homokot gyűjtögetni. Aztán irány a kocsihoz. Mára ennyi tekerés bőven elég is volt.

Kocsi kiváló helyen van, Polombi meg a belvárosban lakik, így összepakoltam a fontos cuccaim, és besétáltam a városba. egy közel 2km séta volt, mire megtaláltam Polombi lakását. Persze mire odaértem lemerült a telefonom, Polombi meg nem volt otthon. Szerencsére jött egy lakó és betudtam menni a lépcsőházba. Nálam volt a mobil aksi - ami szintén a végét járta - amiből nyertem annyi energiát, hogy feltudtam hívni Polombit. Mondta hamarosan jön is, kb 15 perc és itt is volt. Felmentünk hozzá, két macskával élt együtt. Az egyikkel hamar össze is haverkodtam, nagyon szép ápolt macsekok, bár kicsit jó húsban voltak. Polombival sokat nem cseverésztem, mert ő nagyon jól tudott angolul én meg nagyon nem. A zuhanyzás után én hamar leheveredtem, és elég hamar fel is adtam a mai napot. Nagyon jól esett újra ágyban aludni.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Magyar  Română  Slovenčina