Olasz meló 7. nap

Olaszország Pesaro

Ott-tartózkodás ideje: 2018. ápr. 20.  - 2018. ápr. 20. (1 nap)

0 hozzászólás I 78 látogató olvasta. Rögzítve: 2019. aug. 09. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rallymax Beszámolója
Reggel 7 felé keltem. Igaz ma kényelmes napom van, mert innen van indulás. Miután hallottam, Hogy Polombi is felkelt, másztam csak ki az ágyból. Elég hamar útrakész voltam. Elköszöntem és séta a kocsihoz.

Nyolc után nem sokkal már tekertem is. Úgy tűnt ma is dombbal indítok, de mikor odaértem, láttam mellette a tengerparton lehet menni. Kicsit forgalmasabb útra mentem rá, csak később vettem észre, hogy van bent bicikliút is. Ott már sokkal jobb volt tekerni. Ez egy nagyon jó kis szakasz volt. Közel a tengerhez, ami még szinte kihalt volt. Ma valamit sikerült elállítanom a fényképezőmön, így elég gyenge képeket sikerült alkotnom. Egészen jól haladtam szinte Ancona-ig. Itt viszont rá kellett mennem a kimondottan forgalmas útra, mert semmi más nem vezetett a városba. Szerencsémre ez egy rövid szakasz volt. A városra sok időt nem fordítottam, elég iparváros hatása volt. Viszont megint dombokat láttam magam előtt. Így lehet nem jutok ma el Civitanova Marche-ig. A város végén szépen meg is indultam felfelé. Ez a tegnapitól könnyebb volt, de ez is közel 20km volt, mire újra tengerszintre kerültem. A végén csodás látvány fogadott, messze ellehetett látni dél felé. A tengerparton is kellemes környezetben tekertem. Itt kicsit már másabb volt a part. Kissé kavicsos is, meg olyan vidékiesebb. Nyáron nagyon jó lehet, valszeg nincs az a nagy tömeg mint északon. Már láttam napozó embereket, igaz még nagyon módjával. Itt is készítették elő a bárokat meg a partot a szezonra. Néhol felkellett hajtanom az útra, de itt nem volt nagy forgalom. Egy állomásra is bekukkantottam megnézni mennyi vonat jár erre. Van bőven, úgy hogy tekerhetek bátran. Csak sikerül eljutnom Civitanova Marche-ig, pedig közel 120km lett a mai etap.

Mentem az állomásra, tíz perc múlva indult is a vonat. Sőt ma ingyenes volt a kerékpárszállítás. Ancona-ban várt rámegy szűkös átszállás. Ez a vonat is késett, de szerencsére a másik is késve indult. Fél nyolc körül már a kocsimnál voltam. Ez annyira jó kis alvós hely nekem, hogy nem is megyek én már innen délebbre, inkább vonatozok picivel többet holnap. Kicsit volt időm, lediktáltam még az utóbbi napok eseményeit hogy otthon mindenre emlékezzek. Aztán bevackoltam és szunya.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina