Olasz meló 8. nap

Olaszország

Ott-tartózkodás ideje: 2018. ápr. 21.  - 2018. ápr. 22. (1 nap)

0 hozzászólás I 39 látogató olvasta. Rögzítve: 2019. szept. 17. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rallymax Beszámolója
A túrám utolsó napjára ébredtem. Ráadásul elég korán, hogy hamar Civitanova Marche-ba érjek vonattal. Így is történt, már 8 után ott is voltam. Vonatból is jó nézelődni mert közel megy a tengerparthoz.

De a bicajról még jobb. Hát bizony egy barátom mondatával élve - itt már pálmulnak a fák. Túrám egyik legjobb tengerparti részéhez érkeztem ma. Egyre több a pálma fa, sokszor köztük vezet a kerékpárút. Ilyen helyről nincs is kedvem még haza utazni. Volt ahol szinte már a tengerig tudtam tekerni a bringával. Csodás nap ez a tengerparton, bizony nem tudtam kihagyni, hogy ma már végre megmártózzak a tengerben. Még nem volt ideális, de egy jó kis csobbanást megért. Aztán tekertem tovább Giulianova felé. Jobbra már feltűntek az Appenninek havas csúcsai. Bizony Giulianova után már ezek várnak rám, de majd csak a következő túrámon. Ami reményeim szerint már baráti társasággal lesz. Nem is siettem, mert ez annyira idilli tekerés volt. De azért csak eljutottam Giulianova-ba. Még leültem egy parkban nem messze a tengertől és elbúcsúztam tőle egy kis időre.

Várt rám egy jó kis vonatozás Pasaro-ig. Az ablakból néztem a tájat, ahol ma és tegnap eltekertem. Suhan ez a vonat rendesen, hat előtt már meg is érkeztem. Bepakoltam az autóba és indulás haza.

Ma még egy jó kis távot megakarok tenni, hogy holnap este haza is érjek. Innen azért még messze az osztrák határ. De bizony itt akkora forgalom, hogy az első órában kb 30 km-t haladtam. Nem túl rózsás kilátások. De ahogy mentem bele az estébe, egyre fogytak az autók és tudtam haladni. Volt egy kósza ötletem, hogy ma elérem Ausztriát, de ez füstbe ment terv lett. Még Olaszországban aludtam egyet a kocsiban. Ausztria csak másnap következett. Itt már autópályán robogtam. Egy helyen lementem mert fogyott az üzemanyag és autópályán aranyáron adják. De csak nem akart jönni benzinkút, csak mentem a hegyek között. De azért csak akadt egy mielőtt elfogyott volna. Viszont jól jártam, hogy lejöttem, mert egy kisvasúti állomásra is eltaláltam. Pár fotó erejéig meg is álltam. Aztán jöhetett hazáig a monoton autópálya.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina