Ausztria, Wernstein am Inn, SzG3

Ausztria Wernstein am Inn

Ott-tartózkodás ideje: 2019. aug. 05.  (1 nap)

0 hozzászólás I 1 178 látogató olvasta. Rögzítve: 2019. szept. 04. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: Ausztria  Wernstein_am_Inn Inn híd 

Alapvetően egy ok miatt jöttünk ide és pedig a gyalogos híd, ami átível a folyó felett és egyben a határon is. Amúgy is ezen az oldalon voltunk, mivel Schärdingban tankoltunk (meg megnéztük a várost is), korábbi tapasztalataim alapján ott a legolcsóbb a benzin (tulajdonképpen ez volt az egyetlen dolog, ami az osztrákoknál olcsóbb volt mint a németeknél), a németeknél 1,45-1,50 Euró, ott 1,25 Euró/liter. Ezen a tájon már korábban is jártam, de csak a német oldalon. A német oldalon található a Neuburg vár és onnan lenézve az Inn-re lehetett látni a határon áthidaló hidat.
Eldöntöttem, hogy ha még egyszer eljutok ide, akkor megnézem közvetlen közelről, valamint úgy tudok megállni a hídon, hogy az egyik lábam Németországban a másik lábam Ausztriában van. Ok, nem egy túl nagy program, valamint ezt a két országban állok projektet igen sok helyen meg lehet valósítani, de én valahogy ehhez a helyhez kötődtem, valószínűleg a várból elém táruló látvány miatt. Nagyjából ennyi, elmentem a híd közepéig, álltam egyszerre mindkét országban, majd tovább mentem a német oldalra, utána vissza az autóhoz. A faluban áll a Wernstein kastély, ami szokás szerint magántulajdonban van, nem látogatható. Normális képeket csak a német oldalról lehet készíteni.
Megjegyzés: a folyó mindkét oldalán kerékpár út vezet végig (meg a hídon keresztül), állítólag mindkét oldal jól profitál belőle.
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo