Ausztria, Bécs, Hirschtetten kertek, SzG3

Ausztria Bécs

Ott-tartózkodás ideje: 2019. aug. 07.  (1 nap)

0 hozzászólás I 393 látogató olvasta. Rögzítve: 2019. szept. 05. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar szalay3 Beszámolója

Cimkék: Ausztria  Bécs  Hirschtetten_kertek kert park növény 

Már sokszor voltunk Bécsben, így egy kicsit kutakodtam, van-e a túlparton is valami érdekes, mivel Bécs eléggé a "budai" oldalra települt. Sok érdekeset nem találtam, viszont nem lehetett nem megtalálni ezt a hatalmas virágos parkot. a feleségem igencsak virág kedvelő, így utolsó helyszínként beiktattuk ezt a helyet.
A fő bejárat a Quadenstr felől van, ingyenes parkolóva. Ennek az a hátránya, hogy át kell vágni még az üvegházak között, hogy a kertekhez eljussunk, ráadásul az itt található pálmazáz jelenleg nem működött. A többi bejárat elérhető a kerteket határoló utcákból. Maga a terület ingyenesen látogatható.
Állítólag ez Bécs egyik legkedveltebb házasságkötő helye, az egyik kert - kissé amerikai módon - pont az ilyen eseményekre volt kialakítva. Alapvetően két célból alakították ezt a helyet: jó pihenő hely, ahol még tanulni is lehet, valamint ötleteket adni a kertészkedőknek (rengeteg és sokszor egzotikus kertek kerültek kialakításra -lásd a térkép). Nekem összesen csak annyi volt a kifogásom, hogy kissé száraznak éreztem a kerteket, rájuk fért volna egy alapos locsolás.
szalay3 kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Magyar  Română  Slovenčina