Csenge és Attila két keréken 41. nap

Magyarország Szolnok

Ott-tartózkodás ideje: 2020. márc. 27.  - 2020. márc. 27. (1 nap)

0 hozzászólás I 302 látogató olvasta. Rögzítve: 2020. márc. 29. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar rallymax Beszámolója
Egészen gyorsan jön a folytatás, de most a másik végén folytattuk túránkat. Itt is kalandos körülmények között hagytuk abba legutóbb. Kicsit nehéz is innen a folytatás mert Nagykörű nem éppen egy könnyen megközelíthető hely. Igazából holnapra terveztük, de pont ma reggel jelent meg a részleges kijárása tilalom, ami holnaptól érvényben is lesz. Így mára változtattuk, bár elsőre Csenge nem annyira volt benne, de aztán látom, hogy készülődik. Időben jól állunk, még ha messze is kell kocsikáznunk, mert igazából csak azzal tudjuk megoldani. Bicajokat be és indulás. Az idő jól elszaladt az utazással, itt a végén már nagyon szar utakon is mentünk, de csak odaértünk.

Bicajokat ki és indulás, nagyjából 1 óra felé voltunk a gáton, irány Szolnok. Itt aztán távol voltunk mindenkitől, nyugodtan tekerhettünk. Az idő kellemes volt, minden adott volt egy jó tekeréshez. Bő 10km át ki is tartott az aszfaltozott gát, utána viszont füvesre váltott. Kimehettünk volna az útra is, az is Szolnokra vezet de maradtunk a gáton az sem volt vészes. Picit lassult a tempónk, de időnk az van. Belebotlottunk egy Tiszai híd építésébe. Látványosságnak sem volt utolsó, szerencsére simán kilehetett kerülni és tekerhettünk tovább. Néhány rövidke pihenővel meg is érkeztünk Szolnokra. Itt még toltunk egy városi kört, mert a sportelet.hu-nak volt is túrája. A repülő múzeumnál bámészkodtunk még kicsit a kerítésen át, Csengének bejöttek a gépek. Meg is egyeztünk abban, ha vége ennek a vírus dolognak ellátogatunk majd ide. A Zagyván átvezető hídon ért véget mai túránk, ami 41km-re sikeredett a 41. napon.

Persze a bicajozás még nem ért véget, mert a kocsihoz még vissza kell jutni, várt még ránk egy 25km tekerés. Most viszont már nem füves gáton mentünk, hanem az úton, mert nem akartuk, hogy ránk sötétedjen. Itt Csenge komoly tempóra kapcsolt, utolérni már nem is tudtam csak tartani a lemaradásomat. Fel a gátra, ahol már aszfaltos volt, itt aztán a kocsiig kaptam több mint 1 km-t. Fülig is ért a gyerek szája, hogy lenyomott ma. Ez mai egy jó kis túra volt. Kocsikázás haza, a nagy távolság miatt későn este értünk haza.
rallymax kapcsolódó élménybeszámolói:
További kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Az itthon.blog.hu ajánlásával
Őszi darules Hortobágyon
  A daruvonulás az ősz legvonzóbb természeti eseménye a Hortobágyon. A több tízezer daru naponta...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina