Ausztria, Puchberg am Schneeberg (2022), SzG3

Ausztria Puchberg am Schneeberg

Ott-tartózkodás ideje: 2022. máj. 07.  - 2022. máj. 09. (2 nap)

0 hozzászólás I 894 látogató olvasta. Rögzítve: 2022. máj. 12. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar 252gabor Beszámolója

Cimkék: Ausztria  Puchberg_am_Schneeberg schneeberg alpok 

Puchberg nem igazán számít kiemelt helynek építészetileg, viszont nagyon jó hely, ha a környék látnivalóit szeretné valaki megnézni. Ilyen szempontból nagyon jó helyen van, kb. 30 km-es körzetben olyan sok látnivaló van, hogy akár egy hetet is el lehet itt tölteni. Mi már többször voltunk itt és ilyenkor a Gasthof Schmirl-ben szállunk meg. Magában Puchbergben a fő szám a Schneeberg-re vivő fogaskerekű vasút. Erről majd egy másik beszámolóban. A falu központjában egy kis helyes tó van, itt csónakázni is lehet. Van még itt egy kis várrom, ezt most nem tudtuk megnézni, mivel éppen renoválták. Mellette egy szép templom is található. Ugyanitt egy kis múzeum is van, most zárva volt. Igazából ennyi, főleg turisztikai támpontnak jó.

Egy kis kiegészítés: két közért jellegű intézmény van itt: Billa és Spar. Aki ismer engem, tudja, hogy nagyon kényes vagyok arra amit eszek és ezért ha van rá lehetőségem, akkor sok osztrák alapanyagot veszek. Most mindkét cégben nagyot csalódtam, elég gyenge volt a választék, főleg azokban a termékekben, amik engem érdekelnek. A tej választék kifejezetten rossz volt (a magyar tejet nem tudom meginni, rosszul vagyok tőle (ismerve a technológiát, nem csodálom), amint kilépek Mo-ról, ez a probléma megszűnik, nekem pld nagyon jók a cseh és szlovák tejek is). De ez csak az én problémám, valószínűleg ez sokakat nem érint.
252gabor kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo