Ausztria, Bécs (Wien), az Állatkert (2022), SzG3

Ausztria Bécs

Ott-tartózkodás ideje: 2022. júl. 02.  - 2022. júl. 02. (1 nap)

0 hozzászólás I 780 látogató olvasta. Rögzítve: 2022. júl. 10. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar 252gabor Beszámolója

Cimkék: Állatkert  ausztria  bécs  Zoo 

Az egyetlen programpont volt az Állatkert, ami nagyon nem tetszett. Az unokám miatt jöttünk ide, aki nagyon szereti az állatokat, de Ő sem lelkesedett érte. Rögtön az ára: 32 Euró volt személyekként! a kombijegy, ami még jó volt a Nagy Pálmaházhoz is. Hármunkra fizettem összesen 84 Eurót. Még a szállásadónk is meglepődött az árakon. Ehhez képest, mondjuk így, csak egy szokásos állatkertet kaptunk, talán egy picurkát jobb. De ennyit biztosan nem ér. Viszont zsúfolt volt.
Néhány fontos információ (az áron kívül). Ha valaki el akarja kerülni a drága parkolási díjat, akkor tegye le a kocsit a Schönbrunn túloldalán található Hohenbergstr-n. Innen vízszintesen el lehet jutni az egyik pénztárhoz, itt található a Tiroli ház is. Vagy rögtön le lehet menni a Neptun kúthoz, ott van a másik bejárat (mi így tettünk, mivel nagyon kellemes árnyékos út visz fel az előző kijárathoz az Állatkerten belül, így jobb volt). Van még egy bejárat a Nagy Pálmaházzal szemben is. Ha itt átmegyünk az Állatkertből a Nagy Pálmaházhoz, akkor kapunk egy pecsétet a kezünkre, amivel visszatérhetünk az Állatkertbe. Be lehet még jönni a Maxingstr. felől is.
Kissé csalódás volt a panda megtekintése is. Sokáig nem találtuk meg, majd hirtelen felült és azt csinálta, amit a TV-ben is látni, ülve rágcsálta a bambuszt, azt is félig eltakarva. Nem volt egy reveláció. Ugyanez volt a Koala házzal kapcsolatban is. Ült a fán és ette az eukaliptusz leveleket. Őket legalább rendesen lehetett látni.
Így elég gyorsan távoztunk, otthagyva egy csomó pénzt. Vannak Bécsben ennél jobb állatos programok, pld. a Lepkeház vagy a Tengerek háza.
252gabor kapcsolódó élménybeszámolói:
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo