Hozzászólások
Itt időrendben láthatód a hozzászólásiadat beszámolóhoz, képhez, videóhoz vagy szálláshelyhez.
Európa
- Liliom, gyakorlatilag Siófok két legjobbnak mondható szállodáját (mert látom az Azúrnak is egyest adtál) lepontoztad. nagyon, nagyon szigorú vagy...
- na megyek is ebédelni :)
- ez nagyon jó! jól néztek ki.
- borospincék?
- ez nagyon szép
- ez hangulatos kép
- háttérben az ott vmi. alkohol? :)
- :)
- szép képek. ez pedig zseniális, kár, hogy nem lett éles.
- milyen hús ez?
- ez nagyon korrekt reagálás.
- jaj, nem kérdőjeleztem én meg a "szavahihetőségedet", olvasd el újra mit írtam.
- ebben a beszámolóban van egy kis költői túlzás. és néhány olyan adat vagy tény ami a hely minőségéről semmit nem árul el pl. jegyzett tőke.
- ezt a helikoptert jól elkaptad. nagyon szépek a képeid.
- :) azért ez sem rossz: http://ongo.hu/Ritz-Carlton-Doha
- ok. meggyőztél :)
- mi volt baj vele? az árán kívűl.
- ezaz a szálloda? http://www.etaturs.co.yu/exarchos.html
- ez kemény
- 4-5 hónapja építettek hozzá új szobákat és wellnesst. nagyon kellemes szálloda, arab hangulat, törökfürdő. elsőre meglepő, hogy a falu közepén van...
- ez szép
- én 3 éve Szófiában tudtam volna ilyen képeket készíteni az egyik szállodában. Téged mi vitt erre a szép helyre?
- nem kell elmesélni , töltsd fel és megnézi mindenki :))
- képek nincsenek?
- 1 napot töltöttem ott tavaly. a célnak megfelelt, de azért nem gondolom, hogy kitűnő osztályzatot érdemel. egy felújított hotel, de még kellen rá...
- ez szép. Montenegrón belül hol voltatok? melyik város?
- látom ötösre osztályoztad az Aranypart minden szolgáltatását. azért ezt nem mondanám.
- igen, van ott a Beszédes J. sétányon néhány "panellszálloda". ami a Magisternben pozítiv, hogy a rossz szobái mellé legalább van egy jó kis...
- Abaliget nevű településhez vitted fel a Csöde nevű szálláshelyet. Csöde egy település nem? Mi volt a panzió neve?
- sajátszervezés volt, ha jól értem?
- de látom ki is kötötték a házat.
- szép ez kép.
- nagyon jó képek. ezek mind Lyon környékén készültek? sokat segítene ha feliratoznád őket, mivel sajna nem ismerős a környék.
- szia, tudnal cimet vagy telefonszamot beiirni. mert igy nehez megtalalni.
- képeid nincsenek?
- ami nem éppen szabályos :)
- A 4 csillagos része nagyon szuper lett a szállodának.
- Először olyan szobát kaptunk, ahol már bent volt egy vendég. Majd ezt nem hitték el nekünk és feljött a recepciós, megnézte a szobát és tényleg...
- Nem akarsz néhány képet feltölteni?
- Persze, persze... a bérelt motor :)
- Jól látom, hogy tegnap voltatok ott? :)"Felvétel ideje: 2007.07.10, 16:31:28"
- azert en megvedenem Szirnyat, mert ha jol ertem teljes panziora fizettek be. es ha azon felul kell neki fejenkent napont a 2-3ezer forintot kolteni...
- képek nincsenek? érdekelne a kempingszék :)
- végre töltött fel valaki budapesti képeket, mégha mobil-minőség is
- Szegeden én még nem találtam jó szállást, a Novotelben aludtam már 1-2szer, a szobák ott is borzasztó állapotban vannak.
- ez komoly, nem ilyet képzeltem a Román tengerpartról
- lehet Hollandiában van most joker111 , ahogy írta a beszámolóban.
- közben nekem megoldódott. szerintem indítsatok egy új témát itt az útitárskeresésben.
- Itt is vannak szallasok: http://c-travel.hu/horvatorszag es az adritica.net -n
- ez nagyon tetszik, minden rajta van ami London: big ben, emeletes busz, taxi, london eye
- hát igen és van radler sör. a korsót megtöltik és 1 eurót kérnek, nehogy ellopja az ember.
- ez meg micsoda? :)
Afrika
- jó hogy ilyen helyre eljutottál. Burundiba egyénlieg mentetek vagy utazási irodák is visznek már ebbe az országba?kisssnora
- nagyon jó lett ez a videó. (kicsit olyan mint ami Duna TV-n ment esténként)
- hány nap van még? mikor értek Bamakoba?
- ez szép
- jó ez a pulcsi :)
- hihetelen milyen kalandjatik vannak, pedig most kezdődik a neheze (legalábbis, ahogy a térképet nézem)
- ez vicces. Törökországban láttam ilyeneket.
- beszaras jól nézel ki :)
- te vagy a képen? :)
- ez nem hangzik jól. nincsenek fényképek?
- ja latom vannak. az elmenybeszamolohoz hozzárendelheted (belépsz, szerkeszted élménybeszámolót és alul hozzáadod)
- nincsenek képek róla?
Ausztrália és Óceánia
Ázsia
- hogy áll a szkennelés? :)
- képeket nem készítettél? (iraki képeidet láttam gondolom itt is fotóztál)
- gratulálok!
- ha jól látom ezek a képek 1 hete készültek :) lesz élménybeszámoló is?
- sok Thaiföldi élménybeszámoló van Ongon : http://ongo.hu/Thaifold van mit olvasni :)
- Ők mit csinálnak? élménybeszámolót nem akarsz írni?
- mind nő? és te?
- ő az? http://ongo.hu/kepek/12297
- isteni, már látom is. hát, tényleg szép nagy hotel.
- Kép nincs erről? Látom te Bangok szakértő vagy :)
- ez mi ez?
- ez mit csinál?
- tehát kambodzsába is ezért járnak férfiak :)
Dél-Amerika
- szép képek, hasznos beszámoló. gratula
- nagyon szép életképek csináltal
- ez nem érvényes :) folytatást!
Észak-Amerika
- jó képek kár, hogy rajta van a vízjel. elrontja.
- hm. ez jól sikerült.
- kisdobosok?
- Ben Affleck is itt van
- hihi köszönöm
- poénból gondoltam, hogy tudjuk, hogy "live" az élménybeszámolód.
- mennyi ott a szobaár? a szobában biztos van egy árlista. készíts olyan fotót, amikor a számítogépen az élménybeszámolód látszik :)
- Én olvasnék ennél többet is, de azért tölts fel még képeket is. kösz
- a lényeg, hogy folytasd én már olvasod vagyok :)
- ez j?
- sebaj :) javaslom a folytatást majd külön élménybeszámolóként vidd fel.
- de ezt nem te készítetted? mármint a képet.