a menyorszàg....Iguazu

Dél-Amerika / Argentína Visszatérsz, ha megkostolsz I. rész - Eddig 737 alkalommal nézték meg

előző

9 (2 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
wanderlust - 2007.09.02. 21:19

Kedves hamritka! Szerintem senki nem Téged akart kritizálni. Én biztos vagyok benne, hogy ez a brazil oldal, mert az argentín oldal sokkal közelebb van a vízeséshez, ennek megfelelően nincs olyan panoráma, mint Brazíliából.Egyébként pedig teljesen mindegy, nem?A lényeg, hogy láthattuk ezt a fantasztikus helyet. Nemsokára rakok majd én is fel képeket.További sok szép utat kívánok: wanderlust

hamritka - 2007.09.02. 20:13

aszem én voltam ott....és tudom, hogy az Iguazu brazil oldalara at sem léptem....ezt a kép az argentin oldalon készitettem...ha annyira bele akartok kötni a képbe....a kép bal oldala felé van a brazil oldal, ami nem lathato....üdv

wanderlust - 2007.09.02. 19:47

Dehogynem!Kedves aquamasters, itt biztosan tévedtél. Ha mindenáron bele akarunk kötni valamibe, esetleg abba lehet, hogy ez a fotó nem Argentínában készült, hanem a brazil oldalon.Az viszont 100%, hogy ez az Iguacu.Üdv: wanderlust

aquamasters - 2007.09.02. 18:08

Ez nem az igausu fotója

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjaink közt!
Iwiw
fel