Plitvicei park

Horvátország Plitvice

Ott-tartózkodás ideje: 2007. júl. 15.  - 2007. júl. 15. (1 nap)

0 hozzászólás I 3 653 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. aug. 08. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar tcstitty Beszámolója
Egynapos kirándulás. Az út kb. 500 km a megszokott horvátországi sztrádán. Károlyvároson keresztűl közelíthető meg a park a régi tengerpartra vezető országuton. 5-6 óra alatt oda lehet érni. Mi busszal voltunk, gépkocsival gyorsabb. Szálláslehetőség is van, közvetlenül a park mellett található hotel és camping is. Mivel én egy napra mentem erről nem tudok beszámolni.
A park csodálatosan szép, a képek nem tudják visszaadni azt a látványt ami ott vár az emberre. A legmagasabb vizesése 71 méter magas, onnan dübörög alá a víz. Maga a park hatalmas, egy nap alatt minden be sem járható. Gyerekekkel is érdemes elmenni, nagyon élvezni fogják a kirándulást, este nincs gond az elalvással. Hajózni is lehet és érdemes a tavakon, sőt új szolgáltatás, hogy csónakot is lehet bérelni (igazi facsónakot, nagyon szépek) 50 kuna egy órára.
Aki szeret kirándulni, barangolni annak ajánlom ezt a helyet. Nagyon szép és csodálatos képeket lehet készíteni. A belépődíjak jelenleg 95 illetve 55 kunába kerülne, 7 éves kor alatt ingyenes.
Jó utat aki ezt választja uticélul vagy akár a tengerpart felé egy napot rászánva tranzit-állomásnak is kitünő. Azért látni érdekes kressz-táblát is: 23 óra és 05 óra között medvék várhatók!
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina