Vétó

Tunézia Sousse El Hana Beach Hotel

Ott-tartózkodás ideje: 2007. aug. 08.  - 2007. aug. 15. (7 nap)

1 hozzászólás I 4 890 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. aug. 25. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Grafi Beszámolója
El Hana Beach Hotel értékelése
Grafi még nem értékelte!
Az értékelések összesen:

3.5

Eddig 6 utazó értékelte.

Én teljesen mást tapasztaltam erről a szállodáról.
12 óra felé érkeztünk, a recepción vártunk.13 óra körül a főrecepciós ffi megkérdezte,hogy milyen szobát szeretnénk?Tudtuk,ha tengerre nézőt kérünk,akkor10Eu-t kell adnunk.Erre készültünk,nem is volt gond.3-an mentünk,a 7.emeleten egy körerkélyes duplaszobát kaptunk.A szobaasszonynak itthonról készítettem minden napra kis ajándékot.Többször porszívózott, naponta cserélte a törölközőket,tiszta volt a wc, kád+zuhany volt a fürdőben,wc papírt számolatlanul sok volt.
Külön asztalt kaptunk, a pincérek kedvesek,készségesek voltak(igazsághoz tartozik,hogy a 17 éves lánykámat első alkalommal kiszúrták maguknak,)a vacsoránál mindig vettünk vizet és nem kértük vissza azt a fél dínárt.
Változatos volt a reggeli és a vacsora,dugig ettük magunkat.Ha valami nem ízlett, hoztunk magunknak másik ételt.
Reggeli előtt lefoglaltam a napernyőt+ ágyakat, így azzal se volt gond.A fizetős részen soha nem volt piszkos a strandi rész.
Az utcán valóban büdös volt, de ez a bőráruktól is jöhetett.Először zavart, aztán nem akartam ezzel foglalkozni. A ffiak rámenősek, főként vásárlásnál, dehát, más életforma, mentalitás jellemzi őket.
Sajnos, nagyon hamar eltelt a 7 nap,sajnáltuk a csodálatos helyet, időt, tengert a fakultatív programokra áldozni,így azokon nem vettünk részt.Remélem mihamarabb visszatérhetünk, és akkor is ezt a szállodát választjuk.Mi jól akartuk érezni magunkat, nem is lett másképp.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
Timii - 2007.09.27. 15:16

Sziasztok!Én is voltam az El Hanában és nem mondom, hogy paradicsomi körülmények voltak, de annyi pénzért teljesen jó volt. Ahhol mi befizettünk, a Travel Time Utazási irodában ( 1011 Bp Fő u.60.www.traveltime.hu) ott elmondták, hogy mire számítsunk. Szerintem tök korrektek voltak, nem voltunk félretájékoztatva. Szerintem az a baj, hogy sok utazási irodánál azt mondják mindenre, hogy szép és jó, csak hogy eladják. Úgyhogy tudom mindenkinek ajánlani a helyet, ha nem akartok félrevezető infókat. Ja, és nagyon kedvesek mindenkivel! Mi kb 3-szor voltunk bent mielőtt elutaztunk, és minden alkalommal nagyon kedvesek és türelmesek voltak!


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina