Sultana-t messzire elkerülni!!!

Egyiptom Hurghada Sultana Beach Resort

Ott-tartózkodás ideje: 2007. okt. 24.  - 2007. okt. 31. (7 nap)

1 hozzászólás I 2 995 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. nov. 01. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar yasmine Beszámolója

Cimkék: egyiptom  hurghada  malda  resort  sultana 

Sultana Beach Resort értékelése
yasmine értékelése:

1.8

Az értékelések összesen:

3.2

Eddig 2 utazó értékelte.

A Malda Tours katalógusa alapján választottam ezt a szállodát. Szolid, csendes helynek írták.

A valóság:

A szálloda messze (valóban messze!) a várostól, építési területek és kopár táj mellett van. Lehangoló. Vásárlási lehetőség semmi, pár koszos bolt található benne, silány árukkal.

Csótányok, szúnyogok, bogarak, szennyvízzel öntözött kert, koszos törölközők, koszos pohár-tányér-evőeszköz, köves part, szegényes, lerobbant berendezés. Minden elromlott, ami elromolhatott. Persze nem javítottak ki semmit.

A takarítás annyiból állt, hogy az általam eltaposott csótányokat eltüntették és megfordították a lepedőt. Ez utóbbit mindig a foltok elhelyezkedéséből lehetett megállapítani. Wc papírt többszöri kérés után sem adtak.

Az ételválaszték szegényes, a parányi medence koszos, egész éjjel üvölt a zene.

Szolgáltatások nem nagyon vannak, a strand köves és koszos. Állandó szél. Standtörölközőt alig akartak adni, amit adtak, az kb felmosórongynak lenne jó.

Figyelem: baksist kaptak, egyszerűen az egész helyen érződik, hogy nem foglalkoznak semmivel.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
tom112 - 2007.11.18. 12:46

Szia Yasmine!Lehet igazad van,és 3-4 hónap alatt sokat változott ez a szálloda,nekem azonban nincsenek ennyire negatív tapasztalataim!Mi júniusban töltöttünk el itt 8 napot, a Kartagoval utaztunk.Szerintem a tisztaság megfelelő volt, nálunk mindennap hófehér törölközőt adtak, az ágyat mindennap áthúzták, a padlóról enni lehetett olyan tisztára mosták!Valóban a bútor nem a legfényűzőbb volt, látszott rajta, hogy pár orosz turnust átélt.A zajossággal is ez volt a gond,de inkább csak nappal,éjszaka simán lehetett aludni, pedig én a legapróbb neszre felébredek itthon is,talán éjszaka a légkondi hangja volt kissé zavaró, de mivel monoton volt, meg lehetett szokni.A kaja számomra megfelelő volt, igaz nem ezer féle , de nem haltam éhen.Összességében azért az összegért amit befizettem,Nefertiti 4* program,156.900.-,kevesebb mint 10.000.-/nap(tokkal-vonóval repjeggyel,az összes belépővel,autóbuszos, vonatos utazás árával,idegenvezetéssel)szerintem a maximumot kaptam.Szerintem ezért az összegért 16 napon keresztül még Magyarországot sem lehet , ugyanilyen vagy még jobb ellátás mellett bejárni


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo