Pajtásokkal Boszniában

Bosznia-Hercegovina

Ott-tartózkodás ideje: 2007. szept. 27.  - 2007. okt. 01. (4 nap)

3 hozzászólás I 7 868 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. aug. 26. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar McSmith Beszámolója

Cimkék: mostar  szarajevo 

Szóval csoporttársaimmal, Ráccal, Yetivel elindultunk Bosznia irányába a remek pécsi ICvel. Csupán annyi a taktika,h Pécstől kell kérni a nemzetközi jegyet Serajevoba, ami 8500 volt oda-vissza + az IC. Szundi barátunk már két nappal korábban leugrott,h feltérképezze a szállást. Az úton nem volt semmi izgi, csak a horvát határőr akart megbizonyosodni,h csak átutazunk. Szundi a Baščaršija mellett szerzett szállást: először egy hostelba ment, de az ottani recepciós (Irfam) átvezette a maffiozó haverjához (Szergej). Napi 12 euró volt,ami Szergej "kompjuteres boltja" fölött volt, de egy vásárlót nem láttunk soha. Este becsaptunk egy csebabcsicsét (na ezeket a fincsi kajákat sose tudom megjegyezni, nemhogy leírni) salátával, valami potom pénzért. Utána benéztünk a City Pubba az igényes helyi kocsmába. Aztán meg egy egyetemi szórakozóhelyre néztünk be, ahol a táncparketten odatáncikált egy csaj, bemutatkozott, megkérdzete,h honnan jöttünk. Mire megmondtuk,h Pannonfölde eléggé elkeseredett, mert haza is ment a barátnőivel.

Másnap csatlakoztak a szlovén lányok, hédereztünk egésznap, este elmentünk a Haciendába partizni. a bosnyák lányok elég passzívak voltak, meg amelyik nem, az nem tudott angolul. ez valami exra hely lehetett, ennek ellenére 600-ból kijött egy vodka redbull.

szombaton felmentünk a várba, meg járkáltunk a bárosban.

irfammal megdumáltuk,h szerezz egy kocsit, és levisz minket mostarba, és mutat közben 1-2 érdekességet. Elsőként megnéztük az alagútat, amit a reptér alá fúrtak az ostrom idején. utána megnéztük a neretva menti csata emlékművét, utána meg Blaglaját (sic!), amelyről daci kolléga már képes beszámolót produkált. Mostar egyre inkább szépül, egyre kevesebb nyoma van a rombolásnak. estére hazaértünk, oszt a reggeli vonattal jöttünk haza.

Parancsmegtagadonak köszönöm a zseniális fotókat !
Értékeld az élménybeszámolót!
9.5 (2 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
parancsmegtagado - 2008.08.25. 19:03

Ezeket a képeket jórészt én csináltam, oké, köszi :P :D

daci - 2007.12.14. 20:40

Csak a szesz, meg a csajok:) Elég konkrét életképeket csíptél el a fotókon.

daci - 2007.12.14. 20:40

Csak a szesz, meg a csajok:) Elég konkrét életképeket csíptél el a fotókon.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina