Amit mi láttunk Tunéziából

Tunézia

Ott-tartózkodás ideje: 2004. júl. 01.  (1 nap)

2 hozzászólás I 3 389 látogató olvasta. Rögzítve: 2007. jún. 01. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar prestig Beszámolója
Először 2004-ben jártunk ebben az afrikai országban, ami olyan mély nyomot hagyott bennünk, hogy tavaly ismét ellátogattunk oda.
2004 július, Hammamet, Corália Palm Beach.
Ez egy 4 csillagos hotel a város északi részén, melyet sajnos, azóta sem találtam a kinálatban. Félpanzióval voltunk, ami a folyadékhiányt leszámítva tökéletesen elégnek bizonyult
A kaja svédasztalos, bőséges, jóízű / először voltunk Afrikában! /változatos volt A személyzet MINDENT megtett azért, hogy gondtalanul teljenek napjaink. Egyes esetekben kimondottan kényelmetlenül éreztük magunkat akkor, mikor silány angol tudásunk nem volt elég valami megmagyarázásához, és a 12-15! éves helyiek három-négy nyelven kérdeztek vissza!
Csodálatos napokat töltöttünk itt : pl az útlevélből megtudták, hogy éppen akkor volt a feleségem szülinapja, tortával, gyümölcskosárral, virággal lepték meg! Olvastam, hogy Indiát vagy szeretni, vagy utálni lehet:nos ott még nem voltam, de talán erre az országra is ez igaz : aki a nagy kontúrokat nem tudja helyén kezelni az ne ide jöjjön, aki tudja, az viszont felejthetetlen időt tud ragyogó környezetben eltölteni.
Egészség : más fűszerek, más főzési kultúra, természetes, hogy hozzá kell szoktatni a gyomrot. / az unicum nekünk bevált /
Mint az elején írtam, 2006-ban visszamentünk : Prima Life Garden Park, Djerba. 3 csillag.
Ha a 2004-es nyaralás a nyugalom szigete, akkor ez a pezsgés : kiváló animátorok, de 10-től min éjfélig programok, versenyek, és amit akarsz. A szervezők nem tolakodóak, a vendég igényeit veszik alapul, azaz csodálatosan éreztük itt is magunkat. Hab volt a tortán, hogy utolsó napon komoly szél kezdett fújni, méteres hullámokat előidézve a kb 28 fokos vizben!
Összegezve : mindkét Tunéziai nyaralásunkat a legjobban sikerültek közé tudjuk tenni, és ugyanezt el tudom mondani más afrikai / Egyiptom / országban eltöltöttről is .
Ami kell hozzá : Te is jól akard érezni magad, lásd meg, hogy az ott dolgozó emberek minden tőlük telhetőt megtesznek ezért.
Meg egyébként is : kinek a pap, kinek a lánya....
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
Krisz - 2007.06.10. 09:18

ja, és amit elfelejtettem 2006. októberében voltunk Djerbán. 39 fok volt délután 4 órakor. Az utunk pedig fejenként illetékkel, félpanzióval, biztositással: 63900,- forint volt!

Krisz - 2007.06.10. 09:15

Teljesen igazad van! Mi 2000-ben voltunk előszőr Tunéziában, Sousse-ban a Nour Justinia Hotelben, ami a Habib Bourghiba fő út végén van, de a tengerpart ott kezdődik és a másik fő út ott is kezdődik. Nekünk nagyon jó élményeink vannak Tunéziával kapcsolatban, mind az ellátást mind az embereket mind pedig a látnivalókat illeti. Tényleg aki nem tud alkalmazkodni az adott országhoz, az NE menjen oda!2006-ban ismét visszamentünk, de most Djerbára a P L Garden Parkba. Elvittük a barátainkat is. Életem legjobb nyaralása volt, pedig Thaiföldtől-Kenyáig jártam pár országban. Ezt a hotelt mindenkinek csak ajánlani tudom!Idén is készülünk vissza Djerbára, remélem futja az időnkből.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina