Hétvége Hochkaron

Ausztria Hochkar

Ott-tartózkodás ideje: 2008. jan. 31.  - 2008. feb. 03. (3 nap)

1 hozzászólás I 3 729 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. feb. 04. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!

Cimkék: Göstling  Hochkar  síelés 

Szállásunk ezúttal is Göstlingben volt, a már bejáratott Goldenen Hirschen (http://www.ongo.hu/Hotel-zum-Goldenen-Hirschen) helyett ez alkalommal a Mandl. (http://www.ongo.hu/Gasthof-Mandl-Scheiblechner-****)
Utóbbi némileg drágább, viszont tudnak főzni és a felszereltsége is jobb, cserébe van pár kifejezetten undok tagja a személyzetnek ami eléggé agyoncsapja az egészet.

A pénteki napon szinte üres pályákon tudtunk síelni remek időben, teljes szélcsend, délután napsütés. A szombat már-már itt megszokott módon alakult, Göstlingben esett az eső, a pályákon viszont havazott. Az időjárás elég sokakat becsapott, nem voltak annyian mint egy szombati napon az várható lenne. Vasárnap egész nap ragyogó napsütés, porhó, szél, rengeteg ember.
Kapcsolódó élménybeszámolók:
Értékeld az élménybeszámolót!
5 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
CsL - 2009.02.10. 19:53

Igen ! Ez jellemző erre a hegyre. Ami lent eső, az fent biztosan hó. Itt volt az, hogy olyan hózáporba kerültünk, hogy alig tudtunk lecsúszni, mert befagyott a rendes szemüvegünk. Szerencsére a felvonó aljában van egy sibolt, igy ott nagyon gyorsan vettünk magunknak rendes siszemüveget, amiben aztán már nyugodtan lehetett sielni ilyen zimankós időben is.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina