titkos édenkert Lisszabon szívében

Portugália Lisszabon Casa Costa do Castelo

Ott-tartózkodás ideje: 2008. júl. 17.  - 2008. júl. 21. (4 nap)

1 hozzászólás I 6 056 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. júl. 21. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar jegesrege Beszámolója

Cimkék: Lisboa  Lisszabon  vár  vendégszeretet 

Casa Costa do Castelo értékelése
jegesrege értékelése:

5

Az értékelések összesen:

5

Eddig 1 utazó értékelte.

A Casa Costa do Castelo Lisszabon várnegyedében található, ahonnan az egész városra kilátás nyílik. Egy átlagos kinézetű (persze Lisszabonban mi átlagos kinézetű) ház negyedik emeletére kell felmászni falépcsőkön és ott egyszerűen azt érezhetjük, élvezhetjük, hogy igazi vendégszeretetet és magas színvonalú ellátást kapunk. A hely régi stílusú, de mégis teljesen felújított, fapadlós, faajtós, ablakos, tetőteres hangulatú, teljesen egyedi régi stílusú bútorok, gyönyörű fürdőszoba, MINDEN makulátlanul tiszta, és holott semmi luxus nincs, mégis ötcsillagos szállodában érzed magad a sok figyelmesség miatt. Egy üveg víz vár a szobában, a fürdőszoba felszereltsége tökéletes és természetesen szintén makulátlanul tiszta, a kilátás pedig ugye folyamatosan ott van. A reggeli maga a mennyország, szeretettel és szintén figyelmességgel felszolgálva. Semmi hajlongást vagy erőltetett udvariasságot ne képzeljen el az olvasól, egy egyszerű, kicsit szigorú tekintetű házigazda fogad, akiből árad a pedanteria. Az egész napos városnézés után este a figyelmesség és vendégszeretet ritka szigetén lehet ismét nyugovóra térni.
Ez egy igazi titkos, csodálatos hely, napi 80 EUR a duplaágyas szoba ára.
A hely honlapja, nem könnyű egyébként szálláshoz jutni, már októberre is telt ház van, de lehetnek szabad helyek: http://www.c-c-castelo.com/english/home.html


egy hasonló jelzőkkel illethető éttermet is találtunk, de csak egyet: http://www.restaurantamarind.com indiai étel, szintén magas színvonalon, korrekt áron (tényleg).
Értékeld az élménybeszámolót!
8.3 (3 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
amore - 2009.02.18. 03:49

Lisszabon látni és beleszeretni.Csodálatos hangulatos város, a fenségesen szép emlékművekkel, a hangulatos utcáival.A finom ételek,a fado zene.Regényt, vagy legalább is egy költeményt lehetne írni erről az országról. Sajnos nem vagyok költő, csak egyszerű "pénzköltő".Sok sikert a további utazásaidhoz, és az élmény átadásához.Gratulálok neked !


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina