Olyan 5 csillagos, mint a ház!

Egyiptom Hurghada Sahl Hasheesh LTI Pyramisa Beach Resort

Ott-tartózkodás ideje: 2008. júl. 25.  - 2008. aug. 05. (11 nap)

3 hozzászólás I 5 792 látogató olvasta. Rögzítve: 2008. aug. 26. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar evapolya Beszámolója
evapolya értékelése:

5

Az értékelések összesen:

4.7

Eddig 3 utazó értékelte.

Szerintem tévedés,mert olyan 5-ös, mint a ház. Én nem tudom, hogy milyenekben voltál, de én rendesen körbeutaztam a földet és bizony ez a hotel minden szolgáltatásával, munkatársaival, elhelyezkedésével, ételkinálatával viszi az 5-öst.Legalább is július 25-től augusztus 5-ig. Ismerni kell az országot ahová utazol, és ez bizony Egyiptomi viszonyok között gyönyörű és nagyon kellemes volt. Ez volt a 9. utunk, de ez a szálloda volt a legjöbb mindegyik közül. Egyyébként Egyiptomról, az emberekről a kultúrájukról csak akkor lehet nyilatkozni, ha azt tökéletesen ismeri az utazó. A Vörös tenger pedig önmagában egy csoda, ezt még Coustho kapitány is megmondta, pedig ha valaki, akkor Ő igazán értett hozzá. Az egyiptomi emberek kedvesek, a vendégek között pedig megszálló nagy nemzetünkből nem engednek ebbe a szállodába csakigen keveset, mert nagyon magasra tették náluk az árakat és kevesen is jönnek,(menedzsment tájékoztatása) ők pedig tudnak viselkesni, szemben északi szomszédainkkal,aki a parton nyilvános házastársi verekedést produkáltak. Majdnem tömegessé vált, de egy higgadt szlovák úr helyretette honfitársát. Persze ez is csak egyesekre vonatkozik, általánositani soha nem szabad. Visszatérve a szállodára, én voltam olasz, spanyol tehát EU-s tengerparti ötcsillagosban,meg sem közelitette ennek a hotelnek a szinvonalát. Mindenhol akkora hely van (szoba, az egész hotel, tengerpart, étterem, intim szféra stb.), hogy vigan téncolhattunk volna.Nekem nagyon tetszett, hogy messze voltunk a várostól, egyszer mentünk be, csak a kötelezők hazai ajándékok megvételére, na abból bőven elég is volt.Az ételek sokasága, a tisztaság, a gyereknek és a felnőtt gyerekeknek a száloda saját csőzdái, sportolási lehetőségek,és nem is tudom folytatni mind a kényelmet az aktív,deigazi kikapcsolódást és pihenést szolgálta.És persze a búvárkodás és sznolkerezés a tengerben felejthetetlen. Nem tudunk beteni a Vörös tengerrel és mindig újabb arcát mutatja Egyiptom, fejlődisenytk és felveszi lassan a versenyt a fejlettebb országokkal.
Értékeld az élménybeszámolót!
10 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:
roli101 - 2008.09.03. 18:22

Mindenki másképp látja, hogy mi az 5 csillag. Próbáld ki Sharm-el Sheikhben az LTI Grand Azurt, és utána mond ugyanezeket. A török szállodákhoz meg hasonlítani sem lehet. De örülök, hogy neked tetszett, nekem nem volt az igazi. És már nekem is 5. utam volt Egyiptomba.

evapolya - 2008.08.26. 22:04

Szia Ancsa!Örülük, hogy pozítívan vetted amit irtam, komolyan is gondoltam. Mi ketten mentünk a férjemmel egy 20 kg-os bőrönddel és 1 hátizsákkal, meg az én normál táskámmal. Nem kell különösebben semmi, mert a nyári ruhákban mindenhol meg lehet jelenni.Javaslom a sokásos gumis cipót, gumitalpat, szeműveget és pipát, mert a vizbemenetel kissé kellemetlen mezitláb, habárén többször is egtettemés nem lett semmi bajom. A kirándulásokat Petrovszki Katival szerveztem már itthonról, Ő egy kint élő magyar hölgy, csoda helyre vitt el bennünket. Sharm el Naga a hely neve, ott olyan tengeri élményben volt részünk, hogy azt elmondani nem lehet. Vele mentem búvárkodni is. Az email cime kati@buvártárs.hu. Olcsóbb és más nem is visz oda. Ha tudsz legalébb valamennyit angolul, az jó és legyen Nálad sok 1 dollár,mert azzal mindent el lehet intézni. Mi a takaritónak 5, a szobacseréért 10 dollárt adtunk. Most hirtelen nem jut más eszembe, de csak nyugodtan kérdezz,szivesen válaszolok. Bocsi a helyesirási hibákért,de angol a billentyüzetem és ne fért el rajta több magyar betű.Szia Éva

Ancsa - 2008.08.26. 20:33

Nagyon örülök annak amit írtál az LTI Pyramisa szállodáról és az egyiptomi pihenésedről. Én szeptember 07-én utazom oda szintén 11 napra. Igazából én is nagy utazó vagyok, különösen a körutazásokat kedvelem, most viszont úgy döntöttem, hogy csak és kizárólag pihenni fogok. Tulajdonképpen egy görögországi nyaralástól eltekintve most megyek először igazából nyaralni és Egyiptomot választottam elsőként.Szavaidból ítélve úgy gondolom, hogy jól döntöttem minden szempontból! Nagyon szívesen venném, ha még egy pár gondolatot megosztanál velem, mit célszerű vinni, plusz egyéb sajátosságok. Köszi. A.


Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina