Eger városi séta

Magyarország Eger

Ott-tartózkodás ideje: 2009. aug. 04.  - 2009. aug. 08. (4 nap)

0 hozzászólás I 3 154 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. aug. 11. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar adanyist Beszámolója
Egerben négy napot szándékoztunk tölteni. Előre látható volt, hogy ezen idő kevés lesz Eger megismerésére. A csatolt videón megpróbáltam bemutatni ott tartózkodásunk alatti egri sétáinkat. A bemutatásra szánt sétából kiemeltem a Bazilika és a Dobó tér, no meg a Szépasszonyvölgy-ben tett kirándulásunkat. Ezek külön beszámolóban találhatók.
Megérkeztünk a Hotel Eger szállóba, ahol minden tekintetben kielégítő ellátásban részesültünk. Az első nap időjárása nem kedvezett a nevezetességek megörökítésére, mert az eső keményen beleszólt. A második napon lehetett szalagra menteni a látottakat.
Volt mit néznünk a Belvárosban, a Bazilikában és környékén, a Dobó téren, az Érseki Parkban, no meg a Szépasszonyvölgyben. A sok szép, megörökítésre kívánkozó téma bemutatása, mint mondtam, csak több részben lehetséges, ezért most csak az Eger városi sétát állítottam össze.
Látható a Hotel Eger szálló, a Színház, a Bazilika, a Líceum, az Érseki Palota Fazola család kovácsoltvas kapujával, az Egri vár, a Zsinagóga, az Érsekkert. Mindezen nevezetességeket a város nyüzsgő életében próbáltam megjeleníteni.
Feltöltve: 2009. aug. 09.
Értékeld az élménybeszámolót!
10 (1 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina 
Kedves Látogatónk!

Az ongo.hu oldal jelen formájában már nem frissül, ezért az oldalon megjelenő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg azon dolgozunk a háttérben, hogy megújult formában és új funkciókkal ismét a felhasználók rendelkezésére álljon az ongo.hu.
Hamarosan jelentkezünk!

Az ongo.hu csapata
ongo