Két ünnep közti családi wellness-ezés Cegléden

Magyarország Cegléd Aquarell Hotel****

Ott-tartózkodás ideje: 2009. dec. 26.  - 2009. dec. 29. (3 nap)

0 hozzászólás I 3 186 látogató olvasta. Rögzítve: 2009. dec. 30. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Mamszi Beszámolója

Cimkék: cegléd  hotel  szálloda  wellnes 

Aquarell Hotel**** értékelése
Mamszi értékelése:

4.4

Az értékelések összesen:

4.3

Eddig 10 utazó értékelte.

Második alkalommal tértünk vissza a ceglédi Best Western Hotel Aquarell termál,-wellness szállodába, hogy eltöltsünk ott három éjszakát és nappalt.
Nagyon kellemesen telt az idő, és mindjárt jött is az összehasonlítás gondolat, hiszen tavaly is itt voltunk, pont ebben az időszakban, ezt a beszámolót is meg lehet tekinteni a Beszámolók között.
Azt gondolom, talán a válság hatására is, sajnos kevesebb vendég jött el idén ebbe a szállodába pár napot eltölteni, kevesebb autót is láttunk a parkolóban és az étteremben, wellness-részlegben is nem éreztük azt a nyüzsgést, mint tavaly.
Talán ezért is, talán anyagi okokból sajnos azt tapasztaltuk, hogy a tavalyi szinthez képest, mikor szinte bármikor lementünk és üzemelt az összes élményelem (pezsgőfürdő, zuhany, körzuhany) az nagy élménymedencében és a jacuzzi is szinte mindig pezsgett, a termál medencébe meg igazán jó meleg, bőven 30 fok feletti vizet engedtek be, most bár a gyerekeikkel és magunk egyedül is napi több órát voltunk itt, de alig működött valami úgy, mint tavaly.
A tisztaság és a személyzet továbbra is elsőrangú és ami nagyon szimpatikus, hogy benne van a szobaárban a korlátlan internet használat is, csak notebook-ot kell vinni és még kábelt is biztosítanak a portán az internet-csatlakozáshoz.
Pozitív változást viszont a konyha terén figyelhettünk meg, mert míg tavaly ennek a színvonala, a minőség és a választék sem volt számomra igazán mindenben megfelelő, addig most többféle és főleg jobb ízű ételeket készítettek és a reggelinél is nagyobb választékból lehetett - svédasztalos megoldásban - választani.
A szálloda biztosított még az ünnep alatt és a két ünnep között is minden nap délelőtt és délután gyerekprogramokat, ezeken mi ugyan nem vettünk részt, mert a gyerekeket inkább a vizes medence érdekelte, de azért ez pozitív dolog a szálloda részéről.
Ezen kívül tapasztaltuk, hogy a szálloda kutyabarát.
Természetesen, ahogy ilyen jellegű szállodáknál szokás,un. wellcome-drink-kel vártak minket, meg csokival a kispárnán. És járt személyenként 1-1 fürdőköpeny is.
A világítást falba dugható kártyával lehet be-, illetve kikapcsolni teljesen és ez a kártya jó a bejárati zárhoz is.
A szálloda körül található a ceglédi gyógy,-és strandfürdő és egy nagyobb, külön bejárattal és belépési díjjal járó Aquapark is.
Így télen is éppúgy, mint tavasszal, ősszel vagy akár nyáron is kitűnő lehetőséget nyújt maga a szálloda a környezetében lévő strandolási lehetőségekkel az idelátogató vendégek számára.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Az itthon.blog.hu ajánlásával
étterem Vegetáriánus ebéd egy steakhouse-ban
A KNRDY az Október 6. utcában az óriás steakek hazája ? most azonban a húsmentes vagy kímélő...
gasztronómia HelloHal - tiszai halbisztró Budapesten
 Amit a magyar konyha képes előállítani csirkéből vagy sertésből, az halból is elkészíthető.  ...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina