Kolping Hotel**** - Bababarát hotel

Magyarország Alsópáhok Kolping Hotel Spa & Family Resort ****

Ott-tartózkodás ideje: 2010. jún. 03.  - 2010. jún. 06. (3 nap)

0 hozzászólás I 6 489 látogató olvasta. Rögzítve: 2011. okt. 29. küldd el ismerősödnek
Oszd meg ezt az oldalt!
avatar Tolvaj Beszámolója
Tolvaj értékelése:

4.8

Az értékelések összesen:

4.1

Eddig 14 utazó értékelte.

Ismerősöktől hallottunk erről a bababarátnak nevezett hotelről. Megnéztük. Nem csalódtunk.
Véleményem szerint 6-7 hónapostól kb. 6-7 éves korig nyújt többet a gyerekeknek, mint egy "átlagos", nem bababarát hotel. Szép környezetben, nagy területen helyezkedik el, a kertben sok-sok gyerekjáték, mászóka, trambulin, ilyenek. Indiánsátor, póniló, juhok (vagy birkák, vagy a fene tudja, biológiából mindig harmatos voltam), pedálos gokartok, focipálya, kalandpark. Külön óvodai és bölcsődei rész, sok játékkal, óvónénikkel, rendszeres programokkal. Medencék kint és bent is, többféle, kicsiknek, nagyoknak. Van 18 alatt nem látogatható felnőtt medence is, elszeparálva, ha valaki nyugodtan akar tempózni. Itt van termál is valamilyen gyógyvízzel.
Szauna, kozmetika, fodrászat, edzőterem, kávézó a nagyoknak. Szóval sok minden.
Az étkezés svédasztalos vacsora. Finom volt, bár azért voltam már nagyobb változatosságot kínáló helyen is. Etetőszékek minden mennyiségben. Gyerekeknek külön étel, a bébikajától kezdve a főzelékig, tejbedaráig.
A szállás több különálló épületben van, de ezek mindenféle folyosókkal össze vannak kötve, eső esetén sem kell az udvaron közlekedni feltétlenül. Babakocsival mindenhol lehet közlekedni.
A szobánk egy körbalkonos, főzőfülkés hely volt, ebből a típusból úgy emlékszem három van, de van mindenféle a sima szobától az apartmanig, bioházig (az mi?).
A szoba nagy volt, tiszta, kisággyal, pelenkázólappal, etetőszékkel, babakocsival, szóval semmi nem hiányzott, ami nekünk kellett (10 hónapos a törpe).
A személyzet kedves, a gyereket mindenhol babusgatták, semmi negatívum.
Szóval jó volt, gyerekkel ideális, gyerek nélkül sem rossz, de ha csak ketten mennénk, akkor inkább egy hagyományos hotelt választanánk, mert akkor azért drága.
Amíg a törpe kicsi lesz, tutira rendszeres látogatók leszünk, mert ő is nagyon élvezte és nekünk is kényelmes, kellemes volt.

u.i.: Azóta újra meglátogattuk, egy másik körbalkonos, galériás szobában voltunk egy hetet. A harmadik látogatás után törzsvendégként lehet regisztrálni, ami különféle kedvezményekkel jár. Érdemi változás az első leíráshoz képest nincs.

u.i.2: Voltunk hideg időben is, benn rendesen ment a fűtés, a folyosókon/közös helyiségekben sem volt hideg, ez mondjuk nem mindegy, ha az ember vizes hajjal közlekedik egy-egy pancs után.
Értékeld az élménybeszámolót!
0 (0 szavazat)
Lépj be az értékeléshez!
Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a témához!

Ahhoz, hogy hozzászólhass válaszd a belépést vagy regisztrálj, ha még nem vagy tagjanik közt!

Az élménybeszámolóhoz tartozó

album

Az itthon.blog.hu ajánlásával
könyv A medál titka - könyvajánló
Korábban már találkozhattatok az blog hasábjain könyvajánlókkal, most ezt a listát szeretném...
látnivaló A Balaton északi kapuja
Felsőörs, Veszprém felől érkezve a Balaton északi partjának egyik kapuja. A völgyekkel szabdalt...

Ajánljuk

még figyelmedbe

Magyar  Română  Slovenčina